Hrvatska

HSP AS: Vesna Balenović visoko na listi Domovinske koalicije u 1. izbornoj jedinici

Na radnom sastanku Pere Ćorića i heroine hrvatskih zviždača Vesne Balenović potvrđeno je kako će se ona kao nezavisni kandidat naći na listama Domovinske koalicije i HSP AS.

Piše: PolitikaPlus

"Na radnom sastanku Pere Ćorića i heroine hrvatskih zviždača Vesne Balenović potvrđeno je kako će se ona kao nezavisni kandidat naći na listama Domovinske koalicije i HSP AS. Prema dogovoru koalicijskih partnera gotovo je sigurno kako će listu u I. izbornoj jedinici nositi glavni tajnik HPS AS Pero Ćorić, a Vesna Balenović bit će visoko rangirana na istoj listi", stoji u priopćenju HSP-a AS. 

 

Prema njenim riječima odazvala se pozivu HSP AS i Pere Ćorića jer pronalazi puno sličnosti u njenoj borbi s vjetrenjačama s onom koju je dosljedno i beskompromisno provodi HSP AS, a ubuduće će Domovinska koalicija. Jučer je na sjednici izbornog stožera te koalicije odlučeno da glasnogovornik Izbornog stožera koalicije radnog naziva Domovinska koalicija bude bivši istaknuti HSP-ovac i bivši saborski zastupnik Miroslav Rožić

 

Iz HSP-a AS ističu da su u koaliciju okupili "stranke, udruge i istaknute pojedince pravaško-demokršćansko-domoljubnog svjetonazora".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hsp as, vesna balenović