Kultura

NE PROPUSTITE: VIDEO Evo tko je dobio ulaznice za američki hit triler MOBITEL

Dijelimo 3X2 kino ulaznice.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PETKA 12. 08. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal Politikaplus u kojem dijelimo 3X2 kino ulaznice za američki hit triler MOBITEL za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojemu se prikazuje predmetni film. Link na foršpan filma je: http://www.blitz-cinestar.hr/najave-filmova/mobitel/3783/1/1.


Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO  KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, te

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.


Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od UTORKA 16. 08. do ČETVRTKA 18. 08.  u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. 


Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od UTORKA 16. 08. do ČETVRTKA 18. 08., bilo koji dan u navedenom roku i za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvorani i Gold Class dvoranama.


Nagradno pitanje je: Kako se zove autor romana prema kojemu je snimljen američki hit triler MOBITEL?


Dobitnici su: Florijan Kvetek, Damir Mandić i Stella Gabelić.

 

MOBITEL (CELL)

SAD, 2016.


Redatelj: Tod Williams


Glumci: John Cusack, Samuel L. Jackson, Isabelle Fuhrman


Žanr: horor, ZF, triler


Trajanje: 98 minuta


Producentske tvrtke/Distributer: 120dB Films/The Genre Company/Benaroya Pictures/Cargo Entertainment/Lionsgate/Blitz Film & Video Distribution


Originalna web stranica: https://www.facebook.com/CellMovie/


Kad su svi povezani, nitko nije siguran.


„Mobitel“ prati Clayja Riddella (John Cusack), umjetnika iz Mainea, koji se sprema proslaviti sklapanje ugovora s izdavačkom kućom. Na njegovu sreću supruga i sin ostaju u obiteljskoj kući u drugome gradu. Na putu prema izdavačkoj kući, netko ili nešto preko globalne mreže pokreće tajanstveni signal „The Pulse“. U jednom danu preko mobitelske mreže neobjašnjivi virus učinit će sve one koji se koriste mobitelom ludima ili će ih natjerati da se ubiju. Samo mali postotak populacije koji ne posjeduje mobitel, ili je imao sreću da im je upravo „iscurila“ baterija, preživjet će kataklizmu globalnih razmjera.


Temeljen na jednom od najjezivijih i najnapetijih romana Stephena Kinga.

 

U kinima od 11. kolovoza, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nagradna igra, film, mobitel