Tehnologija

STANJE U PROMETU: HAK: Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorene su dionica autoceste A1

U prekidu su trajektna linija Prizna-Žigljen te katamaranske linije Mali Lošinj-Rijeka i Novalja-Rab-Rijeka.

Piše: PolitikaPlus

HAK - Zbog kiše, kolnici mjestimice mokri i skliski u Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj pa vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da, bez obzira na ljetno računanje vremena, u uvjetima smanjene vidljivosti i tijekom dana voze sa upaljenim kratkim svjetlima.

 

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorene su dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

 

Na Jadranskoj magistrali između Bakra i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

 

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Lici, Slavoniji te središnjoj Hrvatskoj, a mogući su odroni zemlje i kamenja.

 

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. U prekidu su trajektna linija Prizna-Žigljen te katamaranske linije Mali Lošinj-Rijeka i Novalja-Rab-Rijeka. Ostali trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hak, promet