Crna kronika

NOS ZA ZELENJAVU: PU vukovarsko-srijemska: u dvije zapljene 39 kilograma marihuane

Tijekom redovite granične kontrole na graničnom prijelazu Bajakovo, djelatnici policje i carine, zaplijenili su u nedjelju 22 kilograma marihuane koja je pronađena u prtljažniku osobnog automobila kojim je upravljao 33-godišnji državljanin Srbije.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Na graničnom prijelazu Bajakovo i na odmorištu Rastovica uz autocestu Zagreb-Lipovac, djelatnici policije i carine prošlog su vikenda zaplijenili ukupno 39 kilograma marihuane, izvjestila je u ponedjeljak vukovarsko-srijemska policija.

Tijekom redovite granične kontrole na graničnom prijelazu Bajakovo, djelatnici policje i carine, zaplijenili su u nedjelju 22 kilograma marihuane koja je pronađena u prtljažniku osobnog automobila kojim je upravljao 33-godišnji državljanin Srbije. Droga se nalazila raspodjeljena u 35  PVC paketa koje su pri pregledu vozila u prtljažniku uočili djelatnici carine.

Na odmorištu Rastovica uz autocestu Zagreb-Lipovac u subotu je zaplijenjeno 17 kilograma marihuane koja je pronađena u kombi vozilu makedonskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnji državljanin Makedonije. Pronađeno je ukupno 35 paketa s drogom, navodi policija.

Vozač, 28-godišnji državljanin Makedonije, te putnici u vozilu državljani Bugarske (55-godišnjak, 42-godišnjak i 28-godišnjak)  i 40-godišnja državljanka Makedonije, uhićeni su i uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, predani pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske kao i 33-godišnji državljanin Srbije, koji je uhićen na Bajakovu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

MARIHUANA, ZAPLIJENA DROGE, PU VUKOVARSKO-SRIJEMSKA, GP BAJAKOVO