Hrvatska

DVA RATNA DRUGA: General Gotovina posebni savjetnik ministra Krstičevića

Iznimno mi je drago što je moj veliki prijatelj i naš heroj pristao na moj prijedlog i spomenuti angažman, te sam uvjeren da će general svojim znanjima i sposobnostima značajno pridonijeti nacionalnoj sigurnosti i razvoju Oružanih snaga RH.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Ministar obrane Damir Krstičević objavio je u četvrtak na svome facebook profilu da je na sjednici Vlade u Vukovaru premijer Andrej Plenković potpisao rješenje kojim generala Antu Gotovinu imenuje posebnim savjetnikom ministra obrane Republike Hrvatske.

"Iznimno mi je drago što je moj veliki prijatelj i naš heroj pristao na moj prijedlog i spomenuti angažman, te sam uvjeren da će general svojim znanjima i sposobnostima značajno pridonijeti nacionalnoj sigurnosti i razvoju Oružanih snaga RH. Želja mi je nastaviti poticati angažiranje bivših profesionalnih vojnika i časnika koji su pomogli u stvaranju naše Domovine te zasigurno mogu značajno doprinijeti i održavanju nacionalne sigurnosti!", istaknuo je ministar obrane Krstičević u objavi." Dobro nam došli Generale, poručio je Krstičević svome savjetniku generalu Anti Gotovini.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

OSRH, damir krstičević, ante gotovina, MORH