Sport

Za kvalifikacijski susret: HNS nudi 50 posto popusta u pretprodaji na ulaznice za utakmicu protiv Ukrajine

Za svaku kupljenu ulaznicu bit će potrebno dati osobne podatke, a jedan kupac moći će kupiti najviše šest ulaznica, navode u HNS-u.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) u srijedu je odredio cijene ulaznica za kvalifikacijski susret za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. protiv Ukrajine koji će se igrati 24. ožujka na stadionu Maksimir s početkom u 20.45 sati.

U HNS-u su odlučili navijačima omogućiti popust u iznosu od 50 posto za svaku ulaznicu kupljenu u pretprodaji putem interneta odnosno na blagajnama stadiona Maksimir, zaključno s nedjeljom 19. ožujka 2017. godine.

Tako će se ulaznice za tribinu Sjever-gore u pretprodaji prodavati po 30 kuna (60kn nakon 19. ožujka), za Sjever-dolje će cijena biti 40 kuna u pretprodaji (80kn nakon 19. ožujka), na Istok će se moći za 70 kuna (140kn nakon 19. ožujka), na Zapad dolje za 120 kuna (240kn nakon 19. ožujka), a na VIP sredinu Zapada za 150 kuna (300kn nakon 19. ožujka), dok je tribina Jug namijenjena gostujućim navijačima, a cijena ulaznice iznosit će 70 kuna.

Za svaku kupljenu ulaznicu bit će potrebno dati osobne podatke, a jedan kupac moći će kupiti najviše šest ulaznica, navode u HNS-u.

Prodaja ulaznica u pretprodaji počet će 2. ožujka i trajati do 19. ožujka. Blagajne na stadionu Maksimir radit će u tom periodu svakoga dana osim nedjeljom od 10 do 19 sati, a istodobno će biti moguće kupiti ulaznice u pretprodaji putem interneta.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sport, ulaznice, nogomet, hns