Hrvatska

Željka Markić odgovara Vrdoljaku: Nikad ne bih sudjelovala u destabiliziranju vlade u kojoj ne sudjeluje HNS

Nije Vas lako voljeti nakon sve štete koju je HNS nanio Hrvatskoj...

Piše: PolitikaPlus

“Gospodin Vrdoljak je do sada svašta govorio o meni osobno i udruzi U ime obitelji. Uvijek krivo. Ali još ću jednom potvrditi: Nisam ni na koji način uključena u borbe između HDZ-a i Mosta. Osobno mi je jako žao da nisu usredotočeni na uvođenje promjena koje su nam obećali - a preduvjet svih promjena, osobito gospodarskog oporavka je borba s korupcijom.

Želim naglasiti da nikad ne bih sudjelovala u destabiliziranju vlade u kojoj ne sudjeluje HNS. Jer, činjenica da u nekoj hrvatskoj Vladi nema HNS –a – odlična je vijest za nas građane, nevezano tko je drugi u toj vladi. 

Mogu zamisliti da bih sudjelovala u destabilizaciji Vlade, u kojoj nema HNS-a, jedino kad bi se pokazalo da je ta vlada zaposlila još više “svojih” u HEP-u od HNS-a, da je kvadrat kuće u Gunji plaćala više od 1,700 Eura po kvadratu, da je ta Vlada natjerala ljude da uvedu razdjelnike i da se dobit Prvog plinarskog društva nakon dolaska te vlade udeseterostručila, a da ministrica vanjskih poslova te Vlade tvrdi kako je Hrvatska izvršila agresiju na BiH i putuje po svijetu

lobirajući za svoju bezuspješnu kandidaturu u UN-u. Za sad je, srećom za sve nas, HDZ-Mostova vlada, iako ministrica Obuljen financira  iste režisere i udruge kao HNS-ovi ministri kulture – još jako daleko od toga da ju se može izjednačiti sa HNS-om.

Što se tiče pritužbi g. Vrdoljaka da ga ne volim,  moram reći - nije ga lako voljeti nako sve štete koju je HNS u 4 godine nanio Hrvatskoj. Ali, za utjehu mu uvijek ostaje sladoled iz Ledove, čitaj Agrokorove škrinje koja mu je, dok je bio ministar gospodarstva, dopremljena u dnevnu sobu kao rođendanski poklon.”

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

u ime obitelji, željka markić, hns, ivan vrdoljak