Sport

PROCES: Braća Mamić odabrali nove odvjetnike, Stanića i Mandića

Novi branitelj Zdravka Mamića bit će odvjetnik Ivan Stanić, dok će Zorana Mamića zastupati odvjetnik Nikola Mandić.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Braća Zdravko i Zoran Mamić odabrali su nove odvjetnike koji će ih zastupati na osječkom Županijskom sudu u daljnjem tijeku postupka, nakon što su prošli tjedan otkazali punomoć dotadašnjim odvjetnicima Jadranki Sloković i Čedi Prodanoviću, doznaje se u srijedu na Županijskom sudu u Osijeku.

Novi branitelj Zdravka Mamića bit će odvjetnik Ivan Stanić, dok će Zorana Mamića zastupati odvjetnik Nikola Mandić.
 
Na osječkom Županijskom sudu ističu kako su novi odvjetnici izvijestili da neće tražiti odgodu ročišta, zakazanih na 3. i 4. srpnja, radi priprema za ovaj predmet, o čemu će se naknadno i pismeno očitovati.
 
Suđenje bivšem čelniku NK "Dinama" Zdravku Mamiću i jos trojici okrivljenika prekinuto je 14. lipnja nakon sto je Mamić verbalno napao svoju dotadašnju odvjetnicu Jadranku Slokovic, i branitelja svoga brata Zorana odvjetnika Čedu Prodanovića te im otkazao punomoć za zastupanje, pa je Sudsko vijeće odlučilo prekinuti glavnu raspravu i okrivljenicima dalo rok od sedam dana za odabir novih branitelja.

Zdravka Mamića, njegovog brata Zorana Mamića, bivšeg direktora "Dinama" Damira Vrbanovića i poreznika Milana Pernara Uskok tereti da su NK "Dinamo" oštetili za nešto manje od 116 milijuna kuna, a državni proračun za barem 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zoran mamić, zdravko mamić, braća mamić, OSIJEK, DINAMO