Sport

PRODUŽETAK SURADNJE: Kek i službeno još tri godine na klupi Rijeke

Vrijeme će pokazati jesam li zaslužio novi ugovor", rekao je Kek.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Hrvatski nogometni prvak Rijeka u ponedjeljak je i službeno objavio kako je potpisao novi trogodišnji ugovor s trenerom Matjažom Kekom, koji je na klupi momčadi još od 2013. godine. 

Osim povijesnog prvog naslova prvaka kek je prošle sezone s Rijekom osvojio i Kup, a Kup je osvojio i 2014.

"Drago mi da je klub išao svojim putem i da smo napravili iskorak. Ja sam jedan od najsretnijih ljudi što sam imao priliku biti u klubu kada su se obistinili snovi generacija navijača. Nakon toliko godina ne treba ponavljati da ću dati sve od sebe. Svakog dana se moramo potvrđivati. Rijeka ima svoj put, zadovoljan sam što smo dosad napravili. Vrijeme će pokazati jesam li zaslužio novi ugovor", rekao je Kek.

Uz Keka, novi ugovor od 2020. potpisao je i sportski direktor Srećko Juričić.

"Vjerujem da ćemo i dalje raditi najbolje što možemo, pošteno i dat ćemo sve od sebe za klub. Težnje su velike i sada kad smo prvaci želimo još više, ako je moguće ući u Ligu prvaka. Moramo braniti prvo mjesto i Kup, a što se tiče dugoročnih planova su da Rijeka bude u vrhu HNL-a i igra Europu. I dalje ćemo sve raditi u okviru budžeta", ustvrdio je Juričić.

"Hvala Matjažu i Srećku, nastavljamo istim putem u istom sastavu. Svi smo sretni i zadovoljni i ove sezone trebat će još više raditi da bismo ostali na ovom nivou. Obećajmo da ćemo dati sve od sebe i uz malo sreće postići uspjehe koje smo ostvarivali proteklih pet godina. Ciljevi? Biti u vrhu hrvatskog nogometa i dati sve od sebe da nastup u Europi iskoristimo na najbolji mogući način. Svi smo i dalje zajedno i naša krilatica je i dalje: Zajedno smo Rijeka", rekao je Damir Mišković, predsjednik Rijeke.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

matijaž kek, nogomet, rijeka