Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici 3X2 ulaznice za animirani hit TVRD ORAH 2 za jedan od multipleksa 'CineStar'

Vjeverica Surly i njezini prijatelji Buddy, Andie i Precious otkriju da gradonačelnik Oaktona želi sagraditi ogromni, zabavni park na njihovom staništu. Kako bi spriječili gradonačelnika da uništi park, koji je i njihov dom, morat će se udružiti s drugim životinjama iz parka.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 21. 08. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal PolitikaPlus u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za animirani hit TVRD ORAH 2 2D i 3D (THE NUT JOB 2: NUTTY BY NATURE) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split, Slavonski Brod,  Rijeka, Osijek i Dubrovnik.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU:  Mirjana Bubalo Rijeka, Zoran Holik Osijek, Katarina Varez Dubrovnik, čestitamo sretnim dobitnicima...

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film i u kojem formatu 2D i/ili 3D.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 21. 08. do ČETVRTKA 24. 08.  u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu, šalješ ih meni u PONEDJELJAK 21. 08. poslije 12.00 sati. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 21. 08. do ČETVRTKA 24. 08., bilo koji dan u navedenom roku i za bilo koju predstavu, u 2D i/ili 3D formatu, osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvorani i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Navedite ime jednog hrvatskog glumca i/ili glumice koji je sudjelovao u sinkronizaciji animiranog hita TVRD ORAH 2?

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

 TVRD ORAH 2 (THE NUT JOB 2: NUTTY BY NATURE)

Sinkroniziran na hrvatski

Kanada, SAD, Južna Koreja, 2017.

Redatelj: Cal Brunker

Glasovi originalne verzije: Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph, Jackie Chan, Isabela Moner

Glasovi hrvatske sinkronizacije: Rene BitorajacJadranka ĐokićDušan GojićAna Begić Tahiri

Žanr: animirani, avantura, komedija, obiteljski

Producentske tvrtke/Distributer: Open Road Films/Redrover/Toonbox Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

 

Priprema. Pozor. Poludi! Još tvrđi, još luđi.

 

Vjeverica Surly i njezini prijatelji Buddy, Andie i Precious otkriju da gradonačelnik Oaktona želi sagraditi ogromni, zabavni park na njihovom staništu. Kako bi spriječili gradonačelnika da uništi park, koji je i njihov dom, morat će se udružiti s drugim životinjama iz parka.

 

Vjeverica Surly se vraća u novom nastavku vrhunske animacije „Tvrd orah“ iz 2014. godine, a ove godine avantura će biti još luđa i tvrđa!

Link na najavu filma je: http://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/tvrd-orah-2-sink/ 4728/20170815.

 

U kinima od 17. kolovoza, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ u 2D i Real D 3D (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ u 2D i Real D 3D (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

animirani film, FILM, KINO, CINESTAR, blitz cinestar, TVRD ORAH 2, NAGRADNI NATJEČAJ