Scena

KONCERTNA PROMOCIJA: Flyer u Vintage Industrial Baru odličnim koncertom predstavio album "3"

Piše: PolitikaPlus

Kultni zagrebački koncertni prostor Vintage Industrial Bar odzvanjao je sinoć vrhunskim pop zvukom grupe Flyer u sklopu predstavljanja njihovog albuma "3". Jedan od najboljih hrvatskih pop bendova izveo je sve pjesme s novog albuma, kao i one najveće hitove s prva dva studijska uratka. "Tragovi u tragu", "O jednoj mladosti", "More", "Sve je u redu", "Sretna", "Pjesma za dvoje", "Nismo sami" dio je repertoara koji je publika mogla čuti u Vintageu, dok je za početak i kraj koncerta sačuvan najveći hit s aktualnog albuma - "Kako da te ne volim".

Dugo se čekalo na ovu koncertnu promociju, ali sve ima svoj razlog: "Baš smo željeli Vintage, čekali smo neki slobodan termin jer je u zadnje vrijeme jako popularan klub. Već smo imali tu par svirki i uvijek je bilo fenomenalno, zato smo baš poželjeli ponovno doći i promovirati naš album", rekla je Petra Kožar, pjevačica Flyera.

Album "3", objavljen u svibnju 2017., nastajao je šest godina tako da je vjerna Flyerova publika na koncertu znala sve pjesme i pjevala uglas s bendom. "Zajedno sviramo već više od 15 godina u istoj postavi, ali osim nas petero, na stageu su sada s nama bile cure Dora i Martina koje su fenomenalno otpjevale cijeli koncert. I naravno, moram spomenut dečke, puhače, našu bras sekciju koja nam se pridružila, doduše ne na svim pjesmama, ali drugom prilikom ćemo to malo proširiti. S nama su svirali Igor Pavlica i Ivan Kovačić koje smo 'maznuli' Jinxima", istaknula je Petra.

slika 620px

Nakon ovog koncerta Flyer nastavlja dalje promovirati album po drugim gradovima, ali to ih neće odvojiti od studija i rada na novim materijalima. "Naravno, nove pjesme su već u pripremi. Ovoga puta stvarno imamo svašta tako da će se sigurno snimati u 2018., što novih pjesama, što spotova. Bit će super", rekla je Petra koja je vokalno, kao i uvijek, bila na iznimno visokoj razini.

Flyer je još jednom potvrdio svoju kvalitetu i u live nastupima te obožavatelji nestrpljivo čekaju novi susret, ali i nove materijale.

 

Fotografije: Nikola Knežević

Flyer pratite na njihiovoj službenoj web stranici: http://flyer.com.hr/ i Facebooku: https://www.facebook.com/ Flyer-516324431752002

Pogledajte spotove za pjesme s albuma "3": 
Pjesma za dvoje: https://www.youtube.com/watch? v=XnxhOUhsU2A 
More:https://www.youtube.com/ watch?v=aBQxJewUfy4 
Nismo sami: https://www.youtube.com/watch? v=F-31YYPPDgI 
Ruke: https://www.youtube.com/watch? v=t_CRmdOx020 
Sve je u redu: https://www.youtube.com/watch? v=sC1jPUy4NUo 
Inspiracija: https://www.youtube.com/watch? v=Sep0TT2uxT8 
Sretno izgubljen: https://www.youtube.com/watch? v=uGmaVZpmgUE 
Radio: https://www.youtube.com/watch? v=E_oXbh-uS8Y 
Kako da te ne volim: https://www.youtube.com/watch? v=KWdzD-ego8I

Album "3" možete kupiti u svim Croatia Records trgovinama i na webshopu na linku:

http://shop.crorec.hr/crorec. hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ ID=940329

Album je dostupan i na digitalnim platformama:

Deezer: http://deezer.com/album/ 41503831

Amazon: http://itunes.apple.com/us/ album/id1241269137

iTunes: http://itunes.apple.com/us/ album/id1241269137

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

album, koncert, flyer