Sport

To je bio jedan od najljepših trenutaka u karijeri: Ronaldo se zahvalio navijačima Juventusa

Piše: PolitikaPlus/Hina

Napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo zahvalio se navijačima Juventusa koji su aplauzima nagradili njegov pogodak škaricama u 64. minuti za vodstvo Reala 2-0.

 "To je bio jedan od najljepših trenutaka u karijeri, nešto što će mi ostati u srcu. Hvala navijačima Juventusa, jer velika je stvar kad vam zaplješću na stadionu na kojem su igrali brojni veliki nogometaši. To nikada nisam doživio u karijeri", kazao je Ronaldo, koji je bio dvostruki strijelac za "kraljeve" u pobjedi 3-0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u utorak u Torinu.

Prvi pogodak Ronaldo je zabio već u 3. minuti, a škarice iz 64. minute bile su najljepši trenutak na utakmici. Konačnih 3-0 postavio je u 72. minuti Marcelo, i to na dodavanje Ronalda.

"Dugo sam čekao ovakav pogodak. Pokušavate, trudite se, često vam ne uspijeva, ali morate i dalje pokušavati. Jednom sam zabio škaricama za reprezentaciju, ali ovaj pogodak je bio još ljepši, možda i najbolji u karijeri", dodao je Ronaldo, koji je zabio devet golova u šest susreta protiv Juvea.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

cristiano ronaldo, škarice, juventus, nogomet