A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/gallery/ANDREJPLENKOVIC-KOLINDA/aljmas.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Naša vjera ohrabruje za svakodnevni život i budućnost bez straha | Politika+
Hrvatska

Predsjednica u Aljmašu: Naša vjera ohrabruje za svakodnevni život i budućnost bez straha

Piše: PolitikaPlus/Hina

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović pridružila se u srijedu proslavi Velike Gospe u Svetištu Gospe od utočišta u Aljmašu, gdje je svetu misu predvodio mons. Đuro Hranić, đakovačko-osječki nadbiskup i metropolit, a predsjednica je istaknula kako nas 'naša vjera ohrabruje za naš svakodnevni život i budućnost bez straha'.

  „Posebno je veselje danas biti dio velike povorke hodočasnika u Aljmašu, jednom od brojnih naših nacionalnih svetišta posvećenih Majci Božjoj, kraljici Hrvata. Zajedno sa svojom Gospom naš je narod bio prognan, ali se i vratio u svoj prelijepi Aljmaš“, kazala je Grabar-Kitarović, priopćeno je iz Ureda predsjednice Republike.

 „Upravo zato, ne zaboravljajući sve one koji su dali živote za obranu ovog dijela naše domovine, slaveći blagdan Uznesenja Bogorodice mi danas slavimo kulturu života i ljubavi ! Likom ponizne i skromne žene koja pobjeđuje zlo, naša nas vjera ohrabruje za naš svakodnevni život i budućnost bez straha“, istaknula je hrvatska predsjednica u nacionalnom marijanskom svetištu u Amljašu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

predsjednica, vjera