Zagreb

SNIMA SE SPOT: Zagreb odabran kao lokacija spota kineskih zvijezda s očekivanih milijardu gledatelja

Piše: PolitikaPlus/Hina

Iznimno popularna kineska pjevačica i reality zvijezda Li Yitong u utorak je ispred Hrvatskog državnog arhiva (HDA) u Zagrebu nastupila kao glavna zvijezda u nastavku snimanju spota u kinesko-korejskoj produkciji za kojeg se očekuje da će ga samo u dvije te države pogledati više od milijardu ljudi.

Kako su istaknuli producenti snimanja u Zagrebu, grupa od šesnaest djevojaka koju predvodi Li Yitong na snimanju  spota u Zagrebu zove se SNH 48 i jedna je od najpopularnijih kineskih ženskih skupina koja okuplja 48 djevojaka od kojih se njih svake godine rotira njih šesnaest.

Nove članice dobivaju mjesto natjecanjem u reality showu nakon glasovanja gledatalja, a Li Yitong je u utorak nastupila kao trenutačno najpopularnija za ovogodišnju postavu skupine, nakon snimanja u ponedjeljak gdje je kao zvijezda bila istaknuta Huang Ting Ting.

Producenti su istaknuli i kako je Zagreb zbog svoje ljepote i svojevrsne mističnosti savršena lokacija za snimanje spota, a pohvaljeni su statisti i ekipa zagrebačkog Jadran filma koji sudjeluje u izvršnoj produkciji spota.

''Ponosni smo što Jadran film radi izvršnu produkciju za ovako veliki projekt koji će napraviti najjaču promociju Hrvatske i Zagreba nakon nedavnog velikog uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije'', istaknuo je Vinko Grubišić, direktor Jadran filma.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

TELEVIZIJA, KINEZI, SPOT