Scena

MEG: PREDATOR IZ DUBINA: Film sa Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi ruši rekorde na kino blagajnama

Piše: PolitikaPlus

Filmski znanstveno-fantastični mega spektakl „Meg: Predator iz dubina“ ovog je vikenda dominirao domaćim kino blagajnama. Meg je do sada pogledalo 33.325 gledatelja, utrživši sa pretpremijernim projekcijama sveukupno impresivnih 1.559.742 Kn, čime je oboren rekord najboljeg kino otvaranja studija Warner Bros. ove godine u Hrvatskoj.
Film i internacionalno vlada kino blagajnama sa zaradom od preko $400m.

Ovaj napeti triler donosi priču o roniocu Jonasu Tayloru, kojeg tumači Jason Statham, jedan od najatraktivniji glumaca današnjice, koji se našao pred najvećim i najagresivnijim predatorom u povijesti životinjskog carstva. Taylora će progoniti ono što je vidio, a što ne može drugima dokazati. Kada su ga okarakterizirali kao luđaka koji pati od posttraumatskog stresa, Taylor se odluči vratiti u dubine Pacifika gdje će se suočiti s najgorim užasom. Odluči pomoći ekipi međunarodnog podvodnog istraživačkog centra u oslobađanju oštećena i onesposobljena podmornica na dnu Marijanske brazde.

Film je režirao Jon Turtletaub, a uz Stathama u glavnoj, u sporednim su ulogama Li Bingbing, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao te Cliff Curtis.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

film, kino, predator iz dubina