Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko su dobitnici ulaznica za hit komediju JOHNNY ENGLISH PONOVNO NA ZADATKU

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 24. 09. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za hit komediju JOHNNY ENGLISH PONOVNO NA ZADATKU (JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall, Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU ; Damir Ilić Pula, Ivana Kovačićek Zagreb i Luka Batistić Rijeka.

 

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/johnny-english- ponovno-na-zadatku/5586/ 20180918.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od PONEDJELJKA 24. 09. do NEDJELJE 30. 09. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji je u filmu JOHNNY ENGLISH PONOVNO NA ZADATKU ostvario ulogu Johnnyja Englisha?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

 

JOHNNY ENGLISH: PONOVNO NA ZADATLU (JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN)

Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska, SAD, 2018.

Redatelj: David Kerr

Glumci: Rowan Atkinson, Olga Kurylenko, Emma Thompson, Jake Lacy, Ben Miller

Žanr: akcija, avantura, komedija

Producentske tvrtke/Distributer: Perfect World Pictures/Studio Canal/Universal Pictures/Working Title Films/Editus d.o.o.

Službena web stranica: http://www.johnnyenglishmovie. com/

Ubojito glup.

„Johnny English ponovno na zadatku“ britanska je akcijska komedija redatelja Davida Kerra. U trećem nastavku popularne sage, istoimeni glavni junak, kojega tumači nezamjenjivi Rowan Atkinson, vraća se kako bi još jednom spasio svijet.

Kada kriminalistički istražitelj javnosti otkrije identitete svih aktivnih tajnih agenata u Velikoj Britaniji, katastrofa pogađa čitav sustav, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može osloniti samo na jednog čovjeka, umirovljenog Johnnyja Englisha.

Publici poznat iz prethodnih dijelova serijala, Johnny, koji sada podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe. Kako bi ova misija uspjela, trebat će mu sve njegove sposobnosti i vještine – onih nekoliko koje ima kao čovjek jučerašnjih analognih metoda suočen s digitalnim svijetom sadašnjice.

Povratak omiljenog akcijskog bedaka, ovaj, junaka u hrvatska kina.

U kinima od 20. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO FILM, NAGRADNI NATJEČAJ, Editus d.o.o.