Crna kronika

UHVAĆEN NA AUTOCESTI: Zadarska policija zaplijenila preko 53 kilograma marihuane

Piše: PolitikaPlus

Zadarska policija zaplijenila je gotovo 53 kilograma marihuane koju je u automobilu zagrebačkih registracija prevozio 38-godišnjak zaustavljen u subotu poslijepodne na autocesti A1, u blizini odmorišta Nadin, a riječ je o najvećoj količini zaplijenjene marihuane na zadarskom području.

Policija je izvijestila da je 38-godišnjak uhićen jer se iz njegova automobila „osjetio intenzivan miris karakterističan za drogu marihuanu“, a na zadnjem sjedištu je bila „veća putna platnena torba, napuklih rubova, u kojoj su uočeni prozirni paketi ispunjeni cvjetnim vrhovima“.

Zbog sumnje da u automobilu prevozi drogu vozač je uhićen, a vozilo prevezeno u krug policije. „Po nalogu suca istrage Županijskog suda u Zadru , tijekom pretrage utvrđeno kako se u vozilu nalazi sveukupno 47 paketa droge marihuane ukupne težine gotovo 53 kilograma“, izvijestila je policija.

Dodaju da je vozač uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje prometa drogama priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

„Ova zapljena rezultat je kvalitetne operativne suradnje temeljne i kriminalističke policije na terenu s ciljem suzbijanja svih oblika protupravnih ponašanja, od sigurnosti prometa do suzbijanja krijumčarenja“, kažu u policiji.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

MARIHUANA, DROGA