Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici kino-ulaznica za povijesni biografski hit PRVI ČOVJEK

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 15. 10. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za povijesni biografski hit PRVI ČOVJEK (FIRTS MAN) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar i Avenue Mall, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Ivana Kovačićek Zagreb, Maja Drmač Zagreb i  Ana Brusić Rijeka !

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/prvi-covjek/5757/ 20181009.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od PONEDJELJKA 15. 10. do NEDJELJE 21. 10. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji je u filmu PRVI ČOVJEK ostvario ulogu astronauta Neila Armstronga?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

 

PRVI ČOVJEK (FIRST MAN)

SAD, 2018.

Redatelj: Damien Chazelle

Glumci: Ryan Gosling, Claire Foy, Corey Stoll, Lukas Haas

Žanr: biografski, drama, povijesni

Trajanje: 141 minuta

Budžet: 70 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: Amblin Entertainment/DreamWorks/ Perfect World Pictures/Temple Hill Entertainment/Universal Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.facebook.com/ FirstManMovie/

Doživite nemoguće putovanje na Mjesec. Od „Oscarom“ nagrađenog redatelja Damiena Chazellea („La La Land“).

Biografska drama redatelja Damiena Chazellea, snimljena prema knjizi Jamesa Hansena i u scenarističkoj adaptaciji „Oscarovca“ Josha Singera („Spotlight“), na velike ekrane donosi jedan od najznačajnijih djelića povijesti napretka znanosti i čovječanstva uopće.

Prvi čovjek najvećih filmskih romansi današnjice, Ryan Gosling u glavnoj ulozi u za njega nekarakterističnom tematskom izletu, sada postaje prvi čovjek na Mjesecu. Kao svojevrsna kronika Armstrongovog života i karijere, film nas uvodi u zbivanja između 1961. i 1969. godine, razdoblje pripreme i izvršenja jedne od najopasnijih misija u povijesti putovanja u svemir. U nizu NASA-inih projekata, jedan je u svjetskoj povijesti ostavio duboki trag. Uspješnim slijetanjem na Mjesec, 20. srpnja 1969. godine, astronaut Neil Armstrong postao je prvi čovjek čija je noga kročila na površinu Mjeseca. U toj povijesnoj šetnji pridružio mu se Buzz Aldrin, dok je njihov kolega Michael Collins za to vrijeme kružio oko Mjeseca na komandom brodu.

Ne propustite filmsku priču kako je korak jednog čovjeka poveo čitavo čovječanstvo u novu eru.

U kinima od 11. listopada, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i „CineStar“ Arena IMAX kinu u 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM, Editus d.o.o.