A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/gallery/BUJICA%20TV.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Lokalnim televizijama prijete kazne zbog Bujanca? | Politika+
Hrvatska

GOVOR MRŽNJE: Lokalnim televizijama prijete kazne zbog Bujanca?

Piše: PolitikaPlus/Hina

Vijeće za elektroničke medije (VEM) u petak je objavilo da je zatražilo očitovanja od šest televizijskih nakladnika zbog emitiranja emisije Bujica 5. studenoga posvećenoj migrantskoj krizi.

"Nakon analize emisije Bujica emitirane 5. studenoga 2018. godine, Vijeće za elektroničke medije na 41. sjednici održanoj 9. studenoga zatražilo je očitovanje televizijskih nakladnika Z1 Televizija d.o.o, Slavonsko-brodska televizija d.o.o. (SBTV), OAR d.o.o. (Osječka televzija), Mijor d.o.o. (Srce TV), Robur j.d.o.o. (Adriatic TV) i Televizije Jadran d.o.o (Jadran TV) u kojoj je tema bila aktualna migrantska kriza u Republici Hrvatskoj.

Temeljem pristiglih pritužbi i novinarskih upita, a nakon obavljenog nadzora nad radom nakladnika, utvrđeno je da postoji racionalna i opravdana sumnja da konkretna emisija Bujica sadrži dijelove koji nisu u skladu s člankom 12. stavak 2 Zakona o elektroničkim medijima. Stoga je Vijeće za elektroničke medije je odlučilo od svih televizijskih nakladnika u RH koji su je emitirali zatražiti očitovanje", izvijestio je VEM.

Dodaju da će nakon zaprimljenih očitovanja o ovom predmetu raspravljati na jednoj od sljedećih sjednica.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

bujica, televizije, vem