Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za hit horor MI (US)

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 25. 03. do 12.00 sati „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za hit horor MI (US) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu.

 

Dobitnici nagradnog natječaja su; Jasna Andrišević Bittner Zagreb, Mario Kapetanić Zagreb i Stella Gabelić  Split.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/mi/6026/20190319.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od PONEDJELJKA 25. 03. do ČETVRTKA 28. 03. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj hit horora MI?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

MI (US)

SAD, 2019.

Redatelj: Jordan Peele

Glumci: Anna Diop, Elisabeth Moss, Lupita Nyong'o, Kara Hayward

Žanr: horor, triler

Trajanje: 120 minuta

Budžet: 24,6 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: Monkeypaw Production/QC Entertainment/Universal Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.usmovie.com/

 

Nova noćna mora umotvorca nagrađenog „Oscarom“, Jordana Peelea, scenarista i redatelja filma „Bježi“.

Nakon što je svojim redateljskim prvijencem, filmom „Bježi“, šokirao suvremenu umjetnost i postavio nove standarde u provokaciji društva s društveno osviještenim horror-filmovima, dobitnik „Oscara“ i vizionar Jordan Peele vraća se s još jednom originalnom horror-pričom, filmom za koji je sam napisao scenarij, režirao ga i producirao.

U filmu „Mi“ radnja se događa u sadašnjosti, na obalama Sjeverene Karoline, a glavnu ulogu tumači „Oscarovka“ Lupita Nyong’o kao Adelaide Wilson. Adelaide i njezina obitelj odlučili su ljetne praznike provesti u idiličnoj vikendici u kojoj je ona provodila svoje ljetne praznike kao dijete. Progonjena neobjašnjivom i nerazriješenom traumom iz svoje prošlosti i složenom nizom jezovitih slučajnosti, Adelaide osjeća kako je njezina paranoja sve veća dok postaje sve sigurnija da će nešto loše zadesiti njezinu obitelj. Nakon napornog dana na plaži sa svojim prijateljima Tylerima (dobitnica nagrade „Emmy“ Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Cali Sheldon, Noelle Sheldon), Adelaide i njezina obitelj (Winston Duke, Shahadi Wright Joseph, Evan Alex) vraćaju se u svoju vikendicu. Kada padne mrak, Wilsonovi primjećuju siluete četiri osobe koje se drže za ruke dok stoje na prilazu. „Mi“ suprostavlja običnu američku obitelj zastrašujućem i nevjerojatnom protivniku: samima sebe.

Od „Oscarom“ nagrađenog vizionara Jordana Peelea, autora hita „Bježi“, stiže novi originalni i provokativni horor triler.

U kinima od 21. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM