Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za akcijski avanturistički hit spektakl HELLBOY

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 15. 04. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za akcijski avanturistički hit spektakl HELLBOY (HELLBOY) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik. 

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU:
Sanja Đerđ Bapska, Ivna Burazin Trilj i Katarina Radić Grbac Rijeka.

 

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/hellboy/6066/20190410 .

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 15. 04. do ČETVRTKA 18. 04. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji je u akcijskom avanturističkom hit spektaklu HELLBOY utjelovio lik Hellboyja?

 

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

             

HELLBOY (HELLBOY)

SAD, 2019.

Redatelj: Neil Marshall

Glumci: David Harbour, Ian McShane, Milla Jovovich, Sasha Lane

Žanr: akcija, avantura, fantasy

Trajanje: 121 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Dark Horse Entertainment/Lawrence Gordon Production/Millennium Films/Lionsgate/Film & TV House/ GEM Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://www.facebook.com/ hellboymovie

Ultimativni antiheroj Hellboy vraća se u osvetničkoj misiji u Londonu, gdje se drevni duh zle vještice Nimue the Blood Queen vratio iz mrtvih. Zarobljena i odbačena prije više stoljeća, kraljica vještica vraća se u naš svijet kako bi ponovno donijela smrt i uništenje. Samo heroj s paklenim korijenima kao Hellboy, u stanju je suočiti se s prijetnjom i boriti se s vješticom i njezinom vojskom. Njegove će se šanse još više povećati kada se ispostavi da je nasljednik moći samog kralja Arthura. Međutim, čak ni on ne može pobijediti sam u ratu sa silama zla. Prije nego što se odigra odlučujuća bitka, Hellboy mora vratiti svoje stare saveznike.

Glavna uloga Hellboyja pripala je Davidu Harbouru, poznatom po ulozi u seriji „Stranger Things“, a sjajnu glumačku ekipu čine još i Ian McShane u ulozi profesora Trevora Bruttenholma, Milla Jovovich kao glavna zlica Blood Queen i Sasha Lane kao Alice Monaghan.

Hellboy je ultimativni antiheroj, plod nacističkog mističnog eksperimenta iz 1944. godine kojega su američki agenti preoteli i odgojili da bude na strani Dobra, temeljen na kultnom stripu Mikea Mignole.

U kinima od 11. travnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i u „CineStar“ Arena IMAX kinu u IMAX i 4DX formatima (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM