Hrvatska

NIJE BILO PLJAČKE: Iz banke u Metkoviću nestalo sedam mlilijuna kuna u novcu i zlatu!

Piše: PolitikaPlus/Hina

Iz dubrovačko-neretvanske policiji u srijedu su poručili kako istražuju slučaj nestanka novca iz poslovnice Raiffeisen banke u Metkoviću, pošto je istraga u tijeku nisu mogli komentirati medijske napise da su dvije zaposlenice navodno pronevjerile oko sedam milijuna kuna u novcu i zlatu, a rekli su tek kako nije riječ o "klasičnoj pljački", već o "financijskim transakcijama".

Hini je to u srijedu izjavila glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Nevenka Bečić, navodeći da policija u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom istražuje slučaj nestanka novca iz jedne banke u Metkoviću, nakon što je prije nekoliko dana s tim u vezi podnesena kaznena prijava. 

Bečić je istaknula kako nije riječ o "klasičnoj' pljački, već o financijskim transakcijama", zbog čega bi istraga mogla potrajati.

Nije mogla iznositi više o okolnostima nestanka novca te o kojem je iznosu riječ, kao niti o mogućim osumnjičenicima za tu krađu.

Pozivajući se na neslužbene izbore, lokalni mediji pak navode kako su dvije zaposlenice metkovske poslovnice Raiffeisen banke pronevjerile vrijednost od sedam milijuna kuna, u novcu i zlatu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

banka, novac