Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino ulaznice za horor hit BRIGHTBURN

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 27. 05. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Continental film“, multipleksi „Cineplexx“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino ulaznice za horor hit BRIGHTBURN za multiplekse Cineplexx City Center one Zagreb East i Cineplexx City Center one Split u kojem se prikazuje predmetni film. 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Ivana Zorić Zagreb, Stella Gabelić Split i  Melis Marinović Split.


https://www.cineplexx.hr/ movie/brightburn/.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „Cineplexx“, u Zagrebu i/ili Splitu, bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu.Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice u multipleksima Cineplexx City Center one Zagreb East i Cineplexx City Center one Split od PONEDJELJKA 27. 05. do ČETVRTKA 30. 05. bilo koji dan u navedenom roku i za bilo koju predstavu, osim za one u dvorani MX4D.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj horor hita BRIGHTBURN?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

 

BRIGHTBURN (BRIGHTBURN)

SAD, 2019.

Redatelj: David Jarovesky

Glumci: Elizabeth Banks, David Denman, Matt Jones

Žanr: drama, horor, ZF, triler

Trajanje: 93 minute

Producentske tvrtke/Distributer: The H Collective/Sony Pictures Entertainment (SPE)/Sony Pictures Releasing/Continental film

 

Nemaju samo junaci super moći. Od redatelja vizionara „Čuvara Galaksije“.

Što bi se dogodilo kada bi nadareno dijete s druge planete sletjelo na Zemlju, ali umjesto da postane junak čovječanstva ono postaje nešto daleko zlokobnije? Nakon teške borbe s neplodnosti, Torin (Elizabeth Banks) san o majčinstvu ostvaruju se dolaskom tajanstvenog dječaka. Brandon (Matt Jones) se čini da je sve ono što su Tori i njezin suprug Kyle (David Denman) ikada željeli – pametan, talentiran, znatiželjan u otkrivanju svijeta. No kako se Brandon približava pubertetu, čini se da se u njemu budi moćna tama, a Tori postaje užasnuta strašnim sumnjama o svom sinu. Jednom kada Brandon počne djelovati pod utjecajem mračnih podražaja, njegovi najbliži nađu se u velikoj opasnosti. Čudotvorno dijete pretvara se u zlog grabežljivca koje nesputano hara gradom Kansas City.

U filmu „Brightburn“ filmski vizionar „Čuvara galaksije“ i „The Belko Experiment“, David Yarovesky, predstavlja zapanjujući i radikalni novi žanr „superjunački horor“.

U kinima od 23. svibnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

POLITIKA+, KINO, FILM, „Continental film“