Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici kino-ulaznica za hit horor MA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 03. 06. do 12.00 sati „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za hit horor MA (MA) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu. Link 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA; Stella Gabelić Split, Melis Marinović Split i Martina Povalec Dragičević Velika gorica.

 

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/ma/6289/20190528.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od PONEDJELJKA 03. 06. do ČETVRTKA 06. 06. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica, dobitnica „Oscara“, koja u hit hororu MA tumači lik Sue Ann čiji je nadimak Ma? 

 

Svoje odgovore šaljite na mail; [email protected]

MA (MA)

SAD, 2019.

Redatelj: Tate Taylor

Glumci: Olivia Spencer, Luke Evans, Juliette Lewis, Allison Janney, Missy Pyle

Žanr: horor, triler

Producentske tvrtke/Distributer: Blumhouse Production/Wyolah Films/Universal Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.mamovie.com/? redirect=off

 

Ma će se pobrinuti za vas.

 

„Oscarovka“ Octavia Spencer je Sue Ann, povučena žena iz Ohia. Jednog dana joj pristupa Maggie (Diana Silvers), nova tinejdžerica u gradu, s molbom da kupi alkoholno piće za nju i njezine prijatelje. U tome Ann vidi priliku za stvaranje prijateljstva s novim mladim ljudima.  Osim kupovine pića tinejdžerima, Sue Ann nudi i svoju kuću (podrum) kao mjesto za partijanje. Ali postoji jedno pravilo: da se nikada ne popnu na gornje katove kuće.

Uskoro se svakodnevno partijanje počinje pretvarati u opsesiju i noćnu moru kako Ma (nadimak Sue Ann) počinje pokazivati svoju zlokobnu stranu, te se njezin podrum iz najboljeg mjesta za partijanje u gradu polagano počinje pretvarati u najgore mjesto na svijetu.

Osim Olivie Spencer i Dianne Silvers, u filmu „Ma“ glume i Juliette Lewis kao Maggieina mama, Luke Evans kao otac jednog lokalnog klinca, Missi Pyle kao njegova djevojka, te McKaley Miller, Corey Fogelmanis, Gianni Paolo i Dante Brown kao Maggieini prijatelji.

U kinima od 30. svibnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM