A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/D/damir-martin-999.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Sinkovići zlatni, Radonić četvrti, Martin peti | Politika+
Sport

EP veslanje: Sinkovići zlatni, Radonić četvrti, Martin peti

Piše: PolitikaPlus/Hina

Braća Martin i Valent Sinković osvojili su zlatnu medalju u dvojcu bez kormilara na Europskom veslačkom prvenstvu u švicarskom Luzernu, dok su Luka Radonić kod lakih samaca i Damir Martin u samcu ostali bez medalje.  

Braća Sinković su na dominantan način obranili naslov europskih prvaka, a ukupno sada imaju četiri zlata sa europskih prvenstava. Sinkovići su krenuli jako i već na 500 metara su imali više od dvije sekunde prednosti, a na pola staze su i povećali svoje vodstvo. Dokraja su Zagrepčani mirno kontrolirali utrku i prvi prošli ciljem u vremenu od 6:22.460 minuta ispred Rumunja (6.24.530) i Španjolaca (6:26.310).   

Dvostruki europski prvak Damir Martin je u finalu samaca zauzeo peto mjesto s vremenom od 6.55.590 minuta. Europsko zlato osvojio je Nijemac Ziedler s vremenom od 6:47.320. Martin je malo sporije započeo utrku i na 500 metara je bio tek šesti, na pola staze se probio na peto mjesto, a u završnici ipak nije imao snage približiti se vodećima. 

Luka Radonić je u finalu lakih samaca zauzeo četvrto mjesto s vremenom od 7:06.490 minuta. Prvak je Mađar Galambos, a Luka je za trećeplasiranim Talijanom Gorettijem zaostao više od četiri sekunde. 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

veslanje, ep u veslanju, damir martin