Scena

VIDEO: Zdravko Čolić u sjajnom video spotu za naslovnu pjesmu albuma "Ono malo sreće"

Piše: PolitikaPlus
Na YouTube kanalu Zdravka Čolića danas točno u podne premijerno je prikazan novi spot naslovne pjesme aktualnog hit albuma "Ono malo sreće". Spot je snimljen u Srbiji početkom lipnja, a na njemu je sudjelovala ekipa od 30 ljudi koja je obišla 4 grada i 8 lokacija kako bi mogla realizirati osnovnu ideju. A ona je spoj scenografije i prelijepih kostima, dok je inspiracija bio "Trumanov show".
Video spot režirao je Čolićev dugogodišnji suradnik Aleksandar Kerekeš koji je u prvi plan stavio djevojku čiji svaki životni korak prate kamere. Ona svega toga nije niti svjesna sve do trenutka kad se jedan od gledatelja omiljenog showa ne zaljubljuje u glavnu zvijezdu i pokušava na sve načine doprijeti do nje. Tekst pjesme napisala je hrvatska pop zvijezda Antonija Šola koja zajedno s hitmejkerom Ivanom Zakom potpisuje i glazbu. Aranžman i produkciju radio je jedan od najboljih producenata naših prostora, Nikša Bratoš.

 

Foto: Aleksandar Kerekeš Keky

Album "Ono malo sreće" Zdravka Čolića jedno je od najboljih izdanja 2018. godine, a u sklopu velike turneje obišao je cijelu regiju i još jednom osvojio srca brojnih obožavatelja. Uskoro kreće i na američku turneju s kojom će obići šest gradova. 21. rujna nastupa u Atlanti, dan kasnije u Washingtonu, 27. i 28.9. održat će koncerte u St. Louisu i New Yorku dok će se od američke publike oprostiti koncertima u Detroitu i Chicagu 4. i 5. listopada.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

GLAZBA, zdravko čolić