Scena

U PRODAJI: NOVA IZDANJA: Stijene, Kumovi

Piše: PolitikaPlus

 

Bend koji se na scenu probio ranih 80-ih godina osvojivši prva mjesta na Zagrebačkom i Splitskom festivalu oduvijek je pratio svjetske glazbene trendove i isticao se kvalitetom svojih vokalnih solistica. Od "Cementne prašine", preko "Jedanaest i petnaest" i "Balkanske koride" sve do "Obećanja", Stijene su održavale visoke produkcijske, sviračke i pjevačke standarde te uspijevale isporučiti hitove na svakom novom izdanju. Croatia Records sada predstavlja kolekciju najvećih hitova ove kultne splitske rock grupe, a u ediciji "Greatest Hits Collcetion".

Skladatelj i tekstopisac velikog broja pjesama Stijena, Marin Limić, jedini je član koji se u sastavu zadržao do samoga kraja, a godinama su se kroz bend profilirale sjajne pjevačice poput Zorice Kondže, Maje Blagdan, Vesne Ivić, Zrinke Ćuke, Ines Žižić i Izabele Martinović od kojih je svaka donijela dio svoje glazbene osobnosti. 20 velikih hitova uključujući "Ima jedan svijet", "Još te volim kao nekada", "Singin’ that rock’n’roll", "Balkanska korida" i "Ja sam more, ti si rijeka" možete naći na bogatoj kompilaciji grupe Stijene koja uključuje i prigodni poster.

Izdanje "Greatest Hits Collection" grupe Stijene možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i u svim bolje opremljenim CD shopovima po cijeni od 69 kuna.

 

"Greatest Hits Collection" online:

 

   


Kumovi objavili drugi studijski album "Isti je grad"
 

Nakon serije uspješnih singlova kojima su potvrdili status jednog od najpopularnijih zabavnih bendova, Kumovi predstavljaju svoje drugo studijsko izdanje "Isti je grad". Nasljednik debitantskog  albuma "Najbolje tek dolazi" sadrži 14 pjesama od kojih veliki broj bilježi višemilijunske preglede na YouTube-u i zavidan broj emitiranja na radijskim postajama. Album okuplja i sjajne autore, pa se tako u potpisu pjesama nalaze Ivan Zak, Denis Dumančić, Fayo, Branimir Mihaljević i Bojan Dragojević, a rubrika gostujućih glazbenika u kojoj su Željko Bebek, Leteći odred i Lille dokaz je kvalitete i renomea kojeg su Kumovi izgradili tijekom posljednjih nekoliko godina.

Osim velikih hitova "Vina rakije", "Isti je grad", "Da sam često trijezan", "Čini mi se brate" i "Još te čekam", ljubitelji glazbe Kumova moći će uživati u još neobjavljenim singlovima "Žena čarobna" i "Novi život"

Album "Isti je grad" možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i u svim drugim bolje opremljenim CD shopovima po cijeni od 79 kuna.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

GLAZBA, ALBUMI