Sport

LONDON: Nogometaši Ozil i Kolašinac napadnuti noževima

Piše: PolitikaPlus/Hina

Igrači engleskog nogometnog prvoligaša Arsenala Mesut Ozil i Sead Kolašinac doživjeli su oružani napad u četvrtak navečer u sjevernom Londonu iz kojega su se srećom izvukli neozlijeđeni, objavili su britanski mediji.

Ozil i Kolašinac su se vozili i Ozilovu automobilu kada su ih blokirali motociklisti i napali ih noževima pokušavajući ih opljačkati. Kolašinac se suprotstavio napadačima dok je Ozil spas potražio u obližnjem turskom restoranu iz kojega su istrčali djelatnici koji su pomogli Kolašincu u odbijanju napada.

"Ozil je izgledao prestravljeno kao što bi izgledao bilo tko kada ga se napadne nožem. Činilo se kako je spašavao goli život, a to je vjerojatno i istina", izjava je jednog od svjedoka napada.

"Dobili smo dojavu kako su osumnjičenici na motociklima pokušali opljačkati vozača automobila. Vozač i suputnik su uspjeli pobjeći neozlijeđeni do restorana Golden Green gdje su dali izjave službenim osobama. Nije bilo uhićenih, a istraga se nastavlja", izjavio je glasnogovornik policije.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Mesut Ozil, NAPAD, LONDON