Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za hit-komediju DOBRI DEČKI

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 19. 08. do 12.00 sati „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za hit-komediju DOBRI DEČKI (GOOD BOYS) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Vladimir Andrišević Zagreb,  Mande Glamuzina Zagreb i Ognjen Ćavar Split.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/dobri-decki/6543.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od PONEDJELJKA 19. 08. do ČETVRTKA 22. 08. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji u hit-komediji DOBRI DEČKI tumači lik 12-godišnjeg Maxa?


SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

DOBRI DEČKI (GOOD BOYS)

SAD, 2019.

Redatelj: Gene Stupnitsky

Glumci: Jacob Tremblay, Molly Gordon, Will Forte, Brad Noon, Keith L. Williams

Žanr: avantura, komedija

Trajanje: 89 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Good Universe/Point Grey Pictures/Universal Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.goodboysmovie.com/ ?redirect=off

 

Od ekipe koja je napravila filmove „Superbad“, „Susjedi iz pakla“ i „Sausage Party“. Moraš biti dovoljno visok da pogledaš ovaj film.

Koliko loš jedan dan stvarno može biti? Iz pera tvoraca filmova „Superbad“, „Susjedi iz pakla“ i „Sausage Party“ dolazi dokaz da jedan dan stvarno može biti loš u novoj komediji „Dobri dečki“. Nakon što je prvi puta u životu pozvan na „zabavu ljubljenja“, 12-godišnji Max, kojega glumi Jacob Tremblay, počinje paničariti jer se ne zna ljubiti. Željan znanja i učenja, Max sa svojim najboljim prijateljima Thorom (Brad Noon) i Lucasom (Keith L. Williams) krade tatin dron kako bi špijunirao par iz susjedstva kada se ovi ljube. Naravno, tatin dron je stroga „ne približavaj se“ zona.

Kako to inače bude, ništa planirano ne ide po planu, dron „pada“ u „neprijateljske ruke“, odnosno dečki budu uhvaćeni u svojoj špijunskoj misiji i curi iz susjedstva, koja je prozrela njihovu namjeru, ne sviđa se što ju špijuniraju te im odbija vratiti dron. To pokreće lančani niz zgoda i nezgoda koje uključuju drogu, policiju, tučnjavu, prelazak autoputa, seksualna pomagala, sve u potrazi za izgubljenim dronom.

Komedija „Dobri dečki“ na zabavan način prikazuje probleme koji muče sve „dobrice“ u odrastanju u interakciji s okolinom. Premda su glavni junaci filma 12-godišnjaci, komedija vrvi „pikantnim“ humorom koji je više prilagođen malo starijoj publici s obzirom na eksplicitne šale, drogu, seksualne igračke i prostačenje…

U kinima od 15. kolovoza, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM