Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za hit PREVARANTICE S WALL STREETA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 16. 09. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za hit PREVARANTICE S WALL STREETA (HUSTLERS) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik.

 

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/prevarantice-s-wall- streeta/6548/20190910.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Tina Mehanović Daruvar, Sandra Ivković Zagreb i  Ema Klemar Zagreb.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 16. 09. do ČETVRTKA 19. 09. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica koja u hitu PREVARANTICE S WALL STREETA tumači lik Ramone?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

 

PREVARANTICE S WALL STREETA (HUSTLERS)

SAD, 2019.

Redatelj: Lorene Scafaria

Glumci: Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Lizzo, Cardi B, Mercedes Ruehl

Žanr: komedija, kriminalistički, drama, triler

Trajanje: 110 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Annapurna Pictures/Gloria Sanchez Productions/STX Films/Film & TV House/GEM Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://www.hustlers.movie/

 

Inspirirano istinitom pričom.

Priča filma „Prevarantice s Wall Streeta“ prati plan za osvetu dviju zaposlenica striptiz kluba koje udružuju snage protiv muškaraca s Wall Streeta koji su njihovi klijenti. Uz Jennifer Lopez, koja tumači lik Ramone, i Cardi B kao Diamond, u filmu gledamo i Constance Wu, Lili Reinhart („Riverdale“), Keke Palmer („Scream Queens“), Juliju Stiles („Silver Linings Playbook“) i dobitnicu „Oscara“ Mercedes Ruehl. Radnja filma je inspirirana člankom iz New York Magazina koji je objavljen 2016. godine.

Ne postoji bolja glumačka postava od glazbenih zvijezda Jennifer Lopez i Cardi B za priču o osveti striptizeta klijentima s Wall Streeta. Prije nego što je Cardi B postala megapopularna kao rap zvijezda, radila je upravo kao striptizeta u New Yorku.

U kinima od 12. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kino, film