Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za film GODINA VJENČANJA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 07. 10. do 12.00 sati „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za film GODINA VJENČANJA (THE WEDDING YEAR) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Ana Brusić Batistić Rijeka, Veselinka Andrišević Zagreb i Valentina Vuksanović Slavonski Brod.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/godina-vjencanja/ 6769/20191002.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u PONEDJELJAK 07. 10., SRIJEDU 09. 10. I ČETVRTAK 10. 10., ALI NE I U UTORAK 08. 10. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj filma GODINA VJENČANJA?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

GODINA VJENČANJA (THE WEDDING YEAR)

SAD, 2019.

Redatelj: Robert Luketić

Uloge: Sarah Hyland, Tyler James Williams, Anna Camp, Jenna Dewan, Matt Shively

Žanr: komedija

Trajanje: 90 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Lakeshore Entertainment/Off the Dock/Film & TV House/GEM Entertainment/Freestyle Digital Media/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www. freestyledigitalmedia.tv/film/ the-wedding-year/

Mara je bezbrižna 27-godišnjakinja sa željom da postane fotografkinja. Na Tinderu upoznaje momka Jakea i s njim razvije neočekivanu vezu. Stvari idu dobro sve dok ne počnu dolaziti pozivnice za vjenčanja što je za Maru noćna mora, ali Jake je oduševljen. U masi pozivnica zajednički odlučuju kojim vjenčanjima će prisustvovati i kreću u zajedničku avanturu gostovanja na vjenčanjima.

Mara na vjenčanjima pronalazi inspiraciju za svoje fotografije. Tijekom godine i gostovanja na sedam vjenčanja, veza Mare i Jakea se produbljuje te je Jake zaprosi. Iako Mara pristaje, nije u potpunosti sigurna u svoju odluku, što dovodi do raspada veze. U početku Mara misli da joj je bolje samoj, ali shvati što je izgubila. Jake je krenuo dalje i izgradio nov život, a Mara konačno počinje razvijati svoju strast prema fotografiranju. Na jednom od sljedećih vjenčanja Mara priznaje da još uvijek voli Jakea i oni počinju iznova.

U kinima od 3. listopada, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM