Tvrtke

POSLOVANJE: HEP Energiji iskazalo povjerenje više od 800 kupaca u Sloveniji

Piše: PolitikaPlus

Završetak još jedne poslovne godine, HEP Energija obilježila je razvijanjem dobrih partnerskih odnosa sa svojim kupcima i produbljenjem dosadašnje uspješne suradnje.

28. studenoga 2019. - U Ljubljani je održan, sad već tradicionalni, peti po redu Susret kupaca HEP Energije. U Gostilni Na Gradu okupili su se kupaci i partneri HEP Energije kako bi zajedno zaokružili još jednu uspješnu poslovnu godinu, razmijenili iskustva i razgovarali o novim poslovnim prilikama. Kupci se rado odazivaju na ovo događanje, jer ga prepoznaju kao priliku za međusobno druženje, ali i kao platformu za uspostavu kontakata i nove poslove. Prisutne je pozdravila Lea Gabrovšek, voditeljica ključnih kupaca, a na strani domaćina prisutni su bili još i direktori HEP Energije te direktor HEP Opskrbe, sestrinske tvrtke iz Hrvatske.

HEP Energija tvrtka je koja već sedam godina opskrbljuje poduzetnike električnom energijom na slovenskom tržištu i broji više od 800 kupaca, među kojima su i Ljubljanske mlekarne, Cimos, Radiotelevizija Slovenija javni zavod, DS Smith Slovenija, MOL Slovenija i drugi. Čak 80% kupaca koristi “zelenu” električnu energiju i tako izravno doprinose očuvanju okoliša i smanjenju emisija CO2. Hrvatska elektroprivreda je elektroenergetska tvrtka sa više od 120 godina iskustva u proizvodnji i distribuciji električne energije, a osim tradicije može se pohvaliti inovativnim proizvodima i uslugama, poput izgradnje mreže punionica za električne automobile, već spomenutom zelenom energijom te aplikacijom HEPI Trader. Riječ je o aplikaciji koja je dostupna i slovenskim kupcima, a koja omogućava samostalno upravljanje nabavom električne energije, uvid u stanje na tržištu električnom energijom i kupnju na tranše.

Uspjeh HEP Energije temelji se na pristupu povoljnom proizvodnom miksu kojim raspolaže Hrvatska elektroprivreda, kao i pružanju visoke razine sigurnosti opskrbe svojim kupcima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KUPCI, SLOVENIJA, HEP