Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za film ZNAŠ LI ČUVATI TAJNU?

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 16. 12. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za film ZNAŠ LI ČUVATI TAJNU? (CAN YOU KEEP A SECRET?) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/znas-li-cuvati-tajnu/ 6777/20191210.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Ana Brusić Batistić Rijeka, Ankica Jandrić Zagreb i Domagoj Lazić Zagreb.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 16. 12. do ČETVRTKA 19. 12. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica koja je u filmu ZNAŠ LI ČUVATI TAJNU? utjelovila lik Emme?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

ZNAŠ LI ČUVATI TAJNU? (CAN YOU KEEP A SECRET?)

SAD, 2019.

Redateljica: Elise Duran

Uloge: Alexandra Daddario, Tyler Hoechlin, Sunita Mani, Kimiko Glenn

Žanr: komedija, romansa

Trajanje: 94 minute

Producentske tvrtke/Distributer: Embankment/BCDF Pictures/Big Indie Pictures/Vertical Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

 

Prednosti i mane istine. Temeljeno na bestseleru Sophie Kinsella. Od producenata filma „Djeveruše pod gasom“.

Emma (Alexandra Daddario), mlada marketinška asistentica u velikoj korporaciji, pri povratku sa svojeg prvog, neuspješnog poslovnog putovanja, mora se suočiti i sa strahom od aviona. Ulaskom aviona u turbulenciju, strah je sasvim obuzima i ona ispripovijeda sve svoje tajne nepoznatom muškarcu (Tyler Hoechlin) sa susjednog joj sjedala. No, avion sretno slijeće, a Emma sutradan ponovno susreće jučerašnjeg suputnika, i to u tvrtki u kojoj je zaposlena...

Romantična komedija o djevojci koja na putu, u avionu, ispriča svoje tajne potpunom strancu nadajući se da ga više neće vidjeti, no vrlo se iznenadi kada ga sretne na svom novom poslu i to kao njezinog šefa.

U kinima od 12. prosinca, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM