Scena

"Topla, nježna i iskrena pjesma": Franka predstavlja novi singl Nedodirljivi

Piše: PolitikaPlus

Hrvatska pop zvijezda Franka predstavlja novu pjesmu Nedodirljivi s aktualnog albuma Franka. Nedodirljivi je pjesma koja je čekala svoj trenutak da postane singl, a u vremenima kada je svima prijeko potrebna toplina i sigurnost pravi je trenutak za ovu iskrenu i nježnu priču.

"Često su mi se javljali fanovi i tražili da otpjevam Nedodirljivi, da joj dam priliku jer je jako vole, čak ju je i moj tim neprestano navodio kao pjesmu koja zaslužuje biti singl... i evo je! Izašla je na svjetlo, u novom ruhu!", rekla je Franka i dodala:
 
"Voljela bih da pjesma postane dio vaših života i bude pozitivna emocija dok svi zajedno prolazimo kroz dane u kojima moramo ostati doma, kako bismo ostali zdravi. I zato bih željela bih da svi budu kao mi – nedodirljivi".

Glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević - sjajan i provjereni autorski tim zaslužan za brojne Frankine hit singlove
Singl je uz studijsku album verziju dobio i bonus verziju ‘Nedodirljivi (#ostanidoma acoustic)’, u kojoj Franka svira klavir, a njezin brat Nikola gitaru i prateći vokal. 
Franka će u ponedjeljak na svom YouTube kanalu objaviti i video acapella izvedbe, snimane u njezinom rodnom domu u Rapcu

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

franka