Zagreb

ZKM: Zagrebačko kazalište mladih od 27. svibnja ponovo počinje s izvedbama

Piše: PolitikaPlus

Veseli nas da vas možemo obavijestiti kako nakon dvomjesečne stanke Zagrebačko kazalište mladih od27. svibnja ponovo počinje s izvedbama svojih repertoarnih predstava

Očekujte najgledanije predstave za koje se uvijek traži karta više:H.E.J.T.E.R.I,Huddersfield, Dobro je dok umiremo po reduEichmann u Jeruzalemu. Detaljni raspored izvedbi potražiteovdje

Cijene ulaznica su70 kuna (za predstave u dvorani Istra: H.EJ.T.E.R.I, Huddersfiled, Eichmann u Jeruzalemu) i60 kuna (za predstavu u dvorani Polanec:Dobro je dok umiremo po redu).

Kao što znate, kazališta su osobito pogođena pandemijom. Za vrijeme trajanje karantene, ZKM je, kao i brojna druga kazališta u zemlji, ustupio veliki broj svojih najboljih predstava, uključujući repertoarne hitove poputČrne mati zemle, na besplatnoonline gledanje. Ovoga puta od svoje publike trebamo pomoć da lakše prebrodimo neizvjesnost. Stoga nažalost za izvedbe do kraja sezone ne vrijede uobičajeni studentski, umirovljenički i popusti za organizirane posjete. 

 Ulaznice i dalje možete rezervirati i kupovationline na našemwebu, dok blagajna radi svakim radnim danom od 10-20, subotom od 10-14 te dva sata prije predstave, nedjeljom dva sata prije predstave.

Za informacije i rezervacije obratite nam se na01 4876 721 i01 01 4872 561, te na[email protected] . 

U ZKM-u provodimno preporučene epidemiološke mjere kako biste se u svome kazalištu mogli i dalje osjećati sigurno i opušteno. Zbog održavanja sigurnosnog razmaka, broj mjesta u dvorani je ograničen i smanjen. Zato je važno da na vrijeme rezervirate svoja mjesta te vas molimo da u dvorani držite propisani razmak koji smo osigurali.  

Hoćeš li doći?

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

PREDSTAVE, ZKM