Hrvatska

SPLIT: Na Badnjak on line koncert

Piše: PolitikaPlus/Hina

Na Badnjak, u četvrtak ujutro, vokalno-instrumentalni sastav Music Forever izvodit će popularne šansone i prigodne evergeene, a koncert će se prenositi uživo od 10 sati iz prostora gotičke dvorane Muzeja grada Splita, najavljeno je iz Turističke zajednice grada Splita. 

Svi zainteresirani građani moći će koncert pratiti putem facebook stranice Turističke zajednice grad Splita na sam dan izvedbe. 

Osim koncerta održat će se i lutkarska predstava "Snjegović poštar" s početkom u 11 sati u izvedbi Gradskog kazališta lutaka Split. U Gradskom kazalištu lutaka, 29. prosinca će se održati i jazz koncert Sare i Jappe i to s početkom u 20 sati, a sve poveznice na prijenose programa nalazit će se na facebook stranici splitske Turističke zajednice

"Advent u Splitu i splitsko Hrvatsko narodno kazalište odlučili su nagraditi vjernu splitsku publiku besplatnim ulaznicama za dvije izvedbe predstave "Laponija" koje će se održati na velikoj sceni u utorak, 29. i srijedu 30. prosinca u 19 sati. S obzirom na nove epidemiološke mjere broj ulaznica za "Laponiju" je ograničen, a publika ih može preuzeti od 10 do 12 sati na blagajni HNK, te sat vremena prije predstave", najavila je direktorica gradske Turističke zajednice Alijana Vukšić. 

Kako je pojasnila, koncept splitskog Adventa "Ljubav nas spaja", baziran je na četiri adventske svijeće kao simbolima predbožićnog vremena. Shodno temama svake pojedine svijeće i adventski Split prožet je porukama nade, mira, radosti i ljubavi. U nadolazećim blagdanskim danima, važno je prihvatiti vlastitu odgovornost prema zdravlju te misliti na dobrobit svojih susjeda i članova obitelji prilikom kreiranja planova. Kao što i slogan Adventa nalaže, ljubav nas spaja, neovisno o tome slavimo li s puno ljudi ili u intimnoj atmosferi, poručila je Vukšić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

koncert, split