Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvoji kino-ulaznice za španjolsku hit komediju DOK NAS VJENČANJE NE RASTAVI

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PETKA 15. 01. do 12.00 sati portal politika+ i „Continental film“ organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 3X2 kino-ulaznice za španjolsku hit komediju DOK NAS VJENČANJE NE RASTAVI za jedan od multipleksa „Cineplexx“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: City Center one Zagreb East i City Center one Split. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od PETKA 15. 01. do SRIJEDE 27. 01. za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „Cineplexx“.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Ivana Trlin Split,  Dominik Udiljak Split i Nikola Pankretić Vrbovec.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „Cineplexx“, u Zagrebu i/ili Splitu, bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu, koji o tome neće biti posebno obavješteni. Dobitnici osvojene kino-ulaznice mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „Cineplexx“ od PETKA 15. 01. do SRIJEDE 27. 01. 2021. godine.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica koja je u španjolskoj hit komediji DOK NAS VJENČANJE NE RASTAVI ostvarila ulogu Marine?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

 

DOK NAS VJENČANJE NE RASTAVI (HASTA QUE LA BODA NOS SEPARE)

Španjolska, 2020.

Redatelj: Dani de la Orden

Glumci: Belén Cuesta (Marina), Álex García (Carlos), Silvia Alonso (Alexia)

Žanr: komedija, romansa

Trajanje: 110 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: A Contracorriente Films/Atresmedia/Continental film

Što biste učinili da morate organizirati vjenčanje iz snova muškarcu u kojeg ste zaljubljeni, a vi niste njegova mlada? Upravo se to dogodilo organizatorici vjenčanja Marini (Belén Cuesta ) nakon još jedne afere u nizu, ovaj put s Carlosom (Álex García), čija je djevojka Alexia (Silvia Alonso ) našla njezinu posjetnicu i sve shvatila kao prošnju. Da sve bude kompliciranije, na kraju ispada da su Alexia i Marina prijateljice iz djetinjstva... U španjolskoj hit romantičnoj komediji sve je savršeno organizirano... Osim mladenaca.

U kinima od 14. siječnja, u Zagrebu ekskluzivno u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Ž

Urnebesna komedija o ljubavnom trokutu, slučajnom vjenčanju i katastrofi u najavi

 

Dok nas vjenčanje ne rastavi

 

U Cineplexxu i odabranim kinima od 14. siječnja

 

U Cineplexx i odabrana kina 14. siječnja stiže nam hvaljena španjolska komedija o ljubavnom trokutu koji uključuje organizatoricu vjenčanja, njenog ljubavnika, ali i njegovu djevojku, igrom slučaja - školsku poznanicu organizatorice…

 

Iako od malih nogu ne vjeruje u ljubav, zbog toga što joj je otac prevario majku, Maria (Belen Cuesta) je danas uspješna organizatorica vjenčanja. Na jednom od tih vjenčanja ona će upoznati Carlosa (Alex Garcia) i, pa recimo to tako - podleći njegovom šarmu. Jedna će čaša vina voditi drugoj, a Maria i Carlos će, pogodili ste, zajedno završiti u krevetu.

 

- Tko je Maria? - pitanje je koje će sljedećeg jutra Carlosa prenuti iz gadnog mamurluka. Izgovorit će ga njegova dugogodišnja djevojka, Alexia (Silvia Alonso), koja je u Carlosovom džepu pronašla Marijinu posjetnicu.

 

Stjeran u kut i odlučan u namjeri da ne prizna sinoćnju nevjeru, Carlos će zaprositi Alexiu, jer zašto bi inače u džepu imao posjetnicu nekakve organizatorice vjenčanja, osim ako ne razmišlja o vlastitoj svadbi?

 

Cijela ova bizarna situacija postat će još bizarnijom u trenutku kad se, na prvom sastanku, sretnu Maria i Alexia. Ispostavit će se, naime, da su one dvije zajedno išle u školu, kao i da Alexia baš i nije bila najpristojnija kolegica ikad...

 

Dvije temperamentne i zaljubljene Španjolke i zbunjeni muškarac koji zna da je kriv - što bi uopće moglo poći po krivu? Odgovor na to saznat ćete u filmu ‘Dok nas vjenčanje ne rastavi’, sjajnoj komediji koja propitkuje veze, brak, ljubav, vjernost i prijevaru, ali koja će vas prije svega odlično zabaviti i nasmijati.

 

Dok nas vjenčanje ne rastavi

Od 14.1. u Cineplexxu i odabranim kinima

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM