Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio 3X2 kino-ulaznice za hit akcijski triler ZAŠTITNIK

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 25. 01. do 12.00 sati portal politika+ i „Editus d.o.o.“ organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 3X2 kino-ulaznice za hit akcijski triler ZAŠTITNIK (THE MARKSMAN) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj: City Center One Zagreb East i City Center One Split u kojima se prikazuje predmetni film. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od PONEDJELJKA 25. 01. do NEDJELJE 31. 01. ove godine za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ osim u Gold Class, IMAX, 3DX i/ili MD4X dvoranama. Link na najavu filma je: https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/zastitnik/7457/ 20210119.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU: Zlatko Drmac Zagreb, Tanja Banić Zagreb i Danijela Bagarić Jurišić Split.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu, dobitnici neće bit posebno obavješteni. Dobitnici osvojene kino-ulaznice mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, za regularne dvorane (dakle, ne Gold Class, IMAX i/ili 4DX dvorane u multipleksima „CineStar“, odnosno MD4X dvoranu u multipleksima „Cineplexx“) od PONEDJELJKA 25. 01. do NEDJELJE 31. 01.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji je u hit akcijskom trileru ZAŠTITNIK ostvario lik Jima Hansona?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com.

 

ZAŠTITNIK (THE MARKSMAN)

SAD, 2021.

Redatelj: Robert Lorenz

Glumci: Liam Neeson, Juan Pablo Raba, Katheryn Winnick, Teresa Ruiz, Jacob Perez

Žanr: akcija, triler

Producentske tvrtke/Distributer: Voltage Pictures/Editus d.o.o.

Pravda ovisi o njemu.

Uz granicu Amerike i Meksika u Arizoni, Jim Hanson (Liam Neeson) rančer i veteran Vijetnamskog rata, živi teško. Žena mu je nedavno preminula, a ranč financijski „stoji“ vrlo loše i banka mu prijeti oduzimanjem. Život mu se naglo mijenja nakon susreta s ilegalnim imigrantima, majkom i sinom, koji prelaze granicu Amerike i Meksika preko njegovog zemljišta. Rosa (Tereza Ruiz) sa sinom Miguelom (Jacob Perez) i „vodičem“ koji ih vodi preko granice, bježe od brutalnog meksičkog narko kartela. Nakon krvavog obračuna majka pogiba, a Jim postaje branitelj maloljetnog dječaka koji je prestravljen razvojem događaja. Dvojac je u stalnoj pogibelji jer su im kartel, ali i potkupljena policija, za petama. U bijegu dvojac razvija poseban odnos koji se mijenja od straha i prijezira do razumijevanja i suosjećanja. Na kraju, Jim preuzima ulogu herojskog zaštitnika koji će napraviti sve u njegovoj moći da zaštiti Miguela.

U kinima od 21. siječnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM