Hrvatska

HDZ O MOSTU I MASKAMA: Ono kad nemaš suvislih ideja, a patološki želiš svakog dana privući bar malo pažnje medija

Piše: PolitikaPlus/Hina

HDZ je u ime ministra gospodarstva Tomislava Ćorića u četvrtak zahvalio Mostovcima na nošenju zaštitne maske s njegovim inicijalima (tć) i promoviraju njegova Twittera, poručivši da naprotiv, nikome u Metkoviću ne pada na pamet ispisivati (bp) ili (ng), a kamoli izrađivati maske.

"Jadničci. Ili siročići, ako Vam je draže. Ono kad nemaš suvislih ideja, a patološki želiš svakog dana privući bar malo pažnje medija". naveo je HDZ na svom Facebook profilu.

Dodaju kako je "Most i u Metkoviću, gradu u kojem je nastao, zahvaljujući ovakvim plitkim forama, postao toliko irelevantan da ni najvećim dokoličarima ne pada na pamet ispisivati (bp) ili (ng), a kamoli izrađivati maske".

Iz HDZ-a su u ime ministra gospodarstva i održivog razvoja Ćorića saborskim zastupnicima Mosta zahvalili što promoviraju njegov Twitter  profil.

Zastupnici Mosta pojavili su se u četvrtak na saborskoj sjednici noseći zaštitne maske za lice s inicijalima ministra gospodarstva i održivog razvoja  Tomislava Ćorića (tć), rekavši kako žele poručiti da je od osobnog brendinga važniji sadržaj.

„Željeli smo poslati poruku da je od osobnog brendinga ministra Ćorića ili brendinga Vlade, puno važniji sadržaj”, pojašnjavao je Mostov Nikola Grmoja.

I ministar Ćorić je popodne na svome Twitter profilu poslao poruku zastupnicima Mosta. "Dirnula me današnja potpora neprežaljenih koalicijskih partnera. Kako se ono kaže; ...prva ljubav se ne zaboravlja (tć) ", naveo je Ćorić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HDZ, MOST