Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvoji kino-ulaznice za akcijski hit MONSTER HUNTER

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 01. 03. do 12.00 sati portal politika+ i „Continental film“ organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 3X2 kino-ulaznice za akcijskih hit MONSTER HUNTER za jedan od multipleksa „Cineplexx“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: City Center One Zagreb East i City Center One Split. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od UTORKA 02. 03. do NEDJELJE 14. 03. za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „Cineplexx“. Trailer filma: https://www.youtube.com/watch? v=Jsga_ol4_kI.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Veronika Šekoranja Karlovac, Ana Kalas Split i Simone Andreis Cuk Split

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI, redoslijedom kako je traženo:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „Cineplexx“, u Zagrebu i/ili Splitu, bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu i neće posebno biti obaviješteni o osvojenim kino-ulaznicama. Dobitnici osvojene kino-ulaznice mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „Cineplexx“ od UTORKA 02. 03. DO NEDJELJE 14. 03.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica koja je u akcijskom hitu MONSTER HUNTER odigrala ulogu kapetanice Artemis?

 

ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected].

 

MONSTER HUNTER (MONSTER HUNTER)

Kina, Njemačka, Japan, SAD, 2020.

Redatelj: Paul W. S. Anderson

Glumci: Milla Jovovich, Tony Jaa, TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta, Ron Perlman

Žanr: akcija, avantura, fantasy

Trajanje: 99 minuta

Budžet: 60 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: Constantin Film/Impact Pictures/Capcom Company/Tencet Pictures/Toho Company/Screen Gems/Sony Pictures Releasing/Continental film

Službena web stranica: https://www.monsterhunter. movie/

Osim našeg svijeta, postoji i drugi, svijet opasnih i moćnih čudovišta koja smrtonosnom žestinom vladaju svojim teritorijem. Kada neočekivana pješčana oluja prebaci kapetanicu Artemis (Milla Jovovich) i njezinu jedinicu (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) u novi svijet, vojnike će šokirati otkriće da je neprijateljsko i nepoznato okružje stanište ogromnim i zastrašujućim čudovištima koja su imuna na njihova vatrena oružja. U očajničkoj borbi za opstanak, postrojba nailazi na tajanstvenog Lovca (Tony Jaa), čije mu jedinstvene vještine omogućavaju da uvijek bude korak ispred moćnih stvorenja. I dok Artemis i Lovac polako grade međusobno povjerenje, Artemis otkriva da je Lovac dio tima koji vodi Admiral (Ron Perlman). Suočeni s opasnošću koja prijeti uništenjem njihova svijeta, hrabri ratnici udružuju se za krajnji obračun.

Film „Monster Hunter“ temeljen je na globalnom fenomenu istoimenog serijala video igara.

U kinima od 25. veljače, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Čudovišta će oživjeti na velikom platnu!

MONSTER HUNTER

Prvi kino trailer akcijsko-avanturističkog SF spektakla

Kada se sudare dva svijeta Milla Jovovich biva prebačena u Novi svijet koji je dom ogromnim i zastrašujućim čudovištima otpornima na naše oružje. Ona će se morati udružiti s lovcima iz njihovog svijeta kako bi se suprotstavila čudovištima i vratila kući. Akcijsko-avanturistički SF spektakl Monster Hunter temeljen je na istoimenoj seriji video igara koja je postala globalni fenomen, a sada je napokon došlo vrijeme da velika čudovišta i veliku akciju doživimo na platnima dovoljno velikim da ih mogu zadržati!  

U traileru kojeg vam ovim putem predstavljamo pratimo vojnu postrojbu koja se nalazi u potrazi za timom Bravo čiji trag je jednostavno nestao usred pustinje. Vojnici se odjednom nađu usred pješčane oluje koju jedva prežive. Nakon što se osvijeste shvate da su na neki način prebačeni u drugi svijet u kojem vrijede neka potpuno druga pravila te se ono što je trebala biti spasilačka misija pretvara u borbu za preživljavanjem.  

U glavnim ulogama gledamo Millu Jovovich (Peti element, Resident Evil) kao iskusnu kapetanicu Ardemis koja predvodi svoju postrojbu marinaca. U ulozi misterioznog lovca na čudovišta našao se Tonyja Jaa (Fast & Furious 7, xXx: Return of Xander Cage) dok od ostalih glumačkih imena treba istaknuti T.I. Harrisa (Ant-Man, Takers) i Rona Perlmana (Hellboy, Sons of Anarchy).     

Redatelj i koscenarist filma je Paul W.S. Anderson (Event Horizon, Resident Evil, AVP: Alien vs. Predator) koji je pri ostvarenju svoje filmske vizije surađivao s producentom video igre Ryozom Tsujimotom i njezinim redateljem Kanameom Fujiokom.

 

***

Sinopsis: Mimo našeg svijeta postoji još jedan: svijet opasnih i moćnih čudovišta koja ubitačnom žestinom vladaju svojim područjem. Kada iznenadna pješčana oluja prebaci kapetanicu Ardemis (Milla Jovovich) i njezinu postrojbu (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) u novi svijet, vojnici u šoku otkrivaju kako je neprijateljsko i nepoznato okružje dom ogromnim i zastrašujućim čudovištima otpornim na njihovo oružje. U očajničkoj borbi za preživljavanjem postrojba nailazi na misterioznog Lovca (Tony Jaa), koji je zahvaljujući svojim jedinstvenim vještinama uvijek korak ispred moćnih stvorenja. Dok Artemis i Lovac postepeno stječu međusobno povjerenje, ona otkriva da je on dio tima kojeg vodi Admiral (Ron Perlman). Suočeni s opasnošću toliko velikom da prijeti uništenju njihovog svijeta, hrabri ratnici udružit će svoje jedinstvene sposobnosti kako bi se pripremili za konačnu bitku.   

Temeljeno na globalnom fenomenu istoimene serije video igara.    

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM