Hrvatska

VANDALIZAM I PROVOKACIJA: U Vukovaru neprimjerenim grafitima Srbija na ćirilici i četiri slova S, išarali kuće, garaže, automobile...

FOTO: Dnevnik.hr
Piše: PolitikaPlus

Na nekoliko lokacija u Vukovaru pojavili su se neprimjereni grafiti. Uglavnom se radi o natpisima na ćilirici kao što su Srbija i četiri slova S. Policijski službenici zatekli su neke od počinitelje prilikom samog čina šaranja na jednoj lokaciji u gradu.

Na više lokacija u Slavonskoj ulici u Vukovaru u petak popodne osvanuli su neprimjereni grafiti. Radi se o natpisima na ćilirici kao što su Srbija i četiri slova S.

“Oštećenici su u petak oko 18 sati prijavili neprimjerene grafite na njihovom objektu, na obiteljskoj kući, garaži te na automobilu. Neprimjereni grafiti pojavili su se na nekoliko lokacija po gradu.

Policijski službenici zatekli su neke od počinitelja prilikom samog čina šaranja na jednoj lokaciji u gradu. Privedeno je nekoliko ljudi zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela. Šteta se procjenjuje”, rekao je za Dnevnik.hr glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

VUKOVAR, GRAFITI