Hrvatska

Kandidatura: Marijo Ćaćić objavio kandidaturu za gradonačelnika Knina

Piše: PolitikaPlus/Hina

Aktualni kninski dogradonačelnik Marijo Ćaćić objavio je u nedjelju kandidaturu za gradonačelnika Knina, a Kristina Perić bit će kandidatkinja za njegovu zamjenicu.

Ćačić je kandidaturu objavio na facebooku Nezavisne liste Marka Jelića, aktualnog gradonačelnika  koji će se kandidirati za šibensko-kninskog župana. 

Obećao je da ću svu svoju stručnost, znanje i iskustvo, isto kao i u prethodne četiri godine, nesebično staviti u funkciju daljnjeg razvoja i prosperiteta Knina.

Za svoju zamjenicu kandidirao je Kristinu Perić, dosadašnju drugu zamjenicu gradonačelnika, za koju je rekao koja je u prethodnom mandatu dokazala da se u vrlo kratkom vremenu mogu postići nevjerojatni rezultati.

Podsjetio je na brojne potencijale kojima obiluje kninsko područje, a dugi su niz godina uništavani i zapostavljani što je Knin dovelo od statusa ‘najmlađeg grada u državi’ do statusa ‘grada slučaja’.

Kazao je kako se u posljednje četiri godine upravljanje gradom temeljilo isključivo na stručnosti, znanju, upornosti i transparentnosti, a to je dovelo do vidljivog napretka u svim aspektima života i rada.

Također je naglasio kako danas svi građani Knina imaju jednaka prava i da se mogu, bez bojazni da će biti preskočeni ili izgurani kojekakvim stranačkim smicalicama, slobodno javiti na svaki natječaj i biti sigurni da će, ukoliko budu najbolji, zaista i dobiti posao za koji su se natjecali.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

MARIO ČAĆIĆ, KNIN