Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici kino-ulaznice za hvaljeni hit triler JEDINI IZLAZ

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PETKA 16. 04. do 12.00 sati portal politika+ i Continental film organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 3X2 kino-ulaznice za hvaljeni hit triler JEDINI IZLAZ za jedan od multipleksa „Cineplexx“ u Hrvatskoj: City Center One Zagreb East i City Center One Split u kojima se prikazuje predmetni film. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od SUBOTE 17. 04. do SRIJEDE 28. 04. za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „Cineplexx“. Link na najavu filma je: https://www.youtube.com/ watch?v=XQsopzJLvYA.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Martina Marković Zagreb,  Anđela Delonga  Trilj i Veronika Šekoranja Karlovac.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „Cineplexx“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici nagradnog natječaja neće biti posebno obaviješteni o osvojenim kino-ulaznicama. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici osvojene kino-ulaznice mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „Cineplexx“ od SUBOTE 17. 04. do SRIJEDE 28. 04.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica koja je u filmu JEDINI IZLAZ ostvarila lik Ane Kolar?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

 

JEDINI IZLAZ (JEDINI IZLAZ)

Srbija, 2021.

Redatelj: Darko Nikolić

Glumci: Anđelka Prpić, Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Milan Čučilović, Janko Popović Volarić, Nives Ivanković

Žanr: triler

Trajanje: 110 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Stanković i sinovi Produkcija/Telekom Srbija/Filmski centar Srbije/Art Vista d.o.o./Continental film

Šest godina nakon što joj je muž, poznati beogradski odvjetnik, stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dobiva informacije, koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj obitelji. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg prijatelja njegove kćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina, koji počinje tajanstvenim nestankom mlade odvjetnice unazad šest godina. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom, koja ih suočava s mrežom laži, ucjena i ubojstava, ali i mračnim tajnama iz vlastite prošlosti.

U kinima od 15. travnja, u Zagrebu ekskluzivno u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Anđelka Prpić kakvu još niste vidjeli u hit trileru koji osvaja regiju!

 

JEDINI IZLAZ

U vrijeme kad svjetska i lokalna filmska industrija žive teško i neizvjesno, psihološki triler ‘Jedini izlaz’ učinio je gotovo nemoguće - dosad ga je u susjedstvu pogledalo više od 70 tisuća ljudi. Osim publike, film je prigrlila i kritika, a takav triler, sasvim sigurno, već dugo nismo gledali na ovim prostorima. 

Šest godina nakon što joj je suprug, inače poznati beogradski odvjetnik (Janko Popović Volarić), stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dolazi do informacija koje u pitanje dovode sve što je mislila da zna o toj tragediji, ali i o svojoj obitelji. Istovremeno, iznenadna smrt najboljeg prijatelja njegove kćeri uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina koji, čini se, započinje misteroznim nestankom mlade pripravnice prije šest godina.

Dok je sve protiv njih, dvoje junaka započinje zajedničku potragu za istinom koja će ih suočiti s mrežom laži, ucjena i ubojstava, ali i mračnim tajnama iz vlastite prošlosti.

Ponajveće iznenađenje publici svojom je ulogom svakako priredila Anđelka Prpić koju smo prvotno upoznali u popularnoj seriji ‘Andrija & Anđelka’, a u cijeloj plejadi poznatih lica našlo se i nekoliko naših - Janko Popović Volarić najmisteriozniji je lik u ‘Jedinom izlazu’, a u filmu ćemo gledati i Marinka Prgu te Nives Ivanković koja je zasjala na ‘domaćem terenu’ - dio je filma, naime, snimljen i u Splitu.

 


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM