Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za film SEF za jedan od hrvatskih multipleksa CineStar i/ili Cineplexx

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 17. 05. do 12.00 sati portal politika+ i „Editus d.o.o.“ organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 3X2 kino-ulaznice za akcijski hit SEF (WAY DOWN / THE VAULT) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj: Zagreb: Branimir Mingle Mall, Avenue Mall, Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj: City Center One Zagreb East i City Center One Split u kojima se prikazuje predmetni film. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od PONEDJELJKA 17. 05. do NEDJELJE 23. 05. za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ osim u Gold Class, IMAX, 3DX i/ili MD4X dvoranama. 

https://www.blitz- cinestar.hr/cinestar/sef/7563/ 20210512.

 

DOBITNICI NAGRADNIG NATJEČAJA SU;  Gojko Marković Zagreb, Nadia Zuljani Drmac Zagreb i Mirela Matijević Erceg Zagreb.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici nagradnog natječaja neće biti posebno obaviješteni o osvojenim kino-ulaznicama. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici osvojene kino-ulaznice mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, za regularne dvorane (dakle, ne Gold Class, IMAX i/ili 4DX dvorane u multipleksima „CineStar“, odnosno MD4X dvoranu u multipleksima „Cineplexx“) od PONEDJELJKA 17. 05. do NEDJELJE 23. 05.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji je u filmu SEF ostvario lik Thoma?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

 

SEF (WAY DOWN / THE VAULT)

Španjolska, 2021.

Redatelj: Jaume Balagueró

Glumci: Liam Cunnigham, Freddie Highmore, Astrid Bergés-Frisbey

Žanr: akcija, avantura, triler

Trajanje: 118 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: TF1 Studio/Editus d.o.o.

 

Samo 90 minuta za pljačku stoljeća.

Centralna banka Španjolske razlikuje se od ostalih banaka. Ona je apsolutno neprobojna i nemoguće je provaliti u nju. Sagrađena je prije više od stotinu godina i nitko nema točne i finalne nacrte građevine koja je građena kao labirint te je apsolutni misterij. Taj izazov zagolicao je maštu Thoma (Freddie Highmore), genijalca koji je odlučio da će saznati tajne trezora i naći način kako da se probije do njega. Meta je legendarno izgubljeno blago koje će se nalaziti u banci samo deset dana. Thom i njegov tim, predvođen karizmatičnim stručnjakom za umjetnine Walterom (Liam Cunningham), imaju 10 dana da organiziraju pljačku stoljeća. Deset dana za planiranje, ali samo 90 minuta za izvršenje. Plan je da se pljačka dogodi u trenutku održavanja finalne utakmice Svjetskog prvenstva u nogometu kada će stotine tisuća ljudi pratiti utakmicu na ulicama. Odbrojavanje počinje.

U kinima od 13. svibnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kino, film