Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvoji kino-ulaznice za sinkronizirani hit crtić CROODS: NOVO DOBA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 31. 05. do 12.00 sati portal politika+ i „Editus d.o.o.“ organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 3X2 kino-ulaznice za sinkronizirani hit crtić CROODS: NOVO DOBA (THE CROODS: A NEW AGE) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj: Zagreb: Branimir Mingle Mall, Avenue Mall, Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj: City Center One Zagreb East i City Center One Split u kojima se prikazuje predmetni film. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od PONEDJELJKA 31. 05. do NEDJELJE 06. 06. za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ osim u Gold Class, IMAX, 3DX i/ili MD4X dvoranama.

https://www.blitz- cinestar.hr/najave-filmova/ croods-novo-doba-sink/7409/1/1 .

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Željka Mihaljević Zagreb, Ivana Mandić Split i Sandra Burić Matas Split

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici nagradnog natječaja neće biti posebno obaviješteni o osvojenim kino-ulaznicama. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici osvojene kino-ulaznice mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, za regularne dvorane (dakle, ne Gold Class, IMAX i/ili 4DX dvorane u multipleksima „CineStar“, odnosno MD4X dvoranu u multipleksima „Cineplexx“) od PONEDJELJKA 31. 05. do NEDJELJE 06. 06.

 

Nagradno pitanje je: Navedite ime i prezime jednog domaćeg glumca i/ili glumice koji/koja je sudjelovao/sudjelovala u hrvatskoj sinkronizacija hit crtića CROODS: NOVO DOBA?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

 

CROODS: NOVO DOBA (THE CROODS: A NEW AGE)

Sinkroniziran na hrvatski

SAD, 2020.

Redatelj: Joel Crawford

Glasovi hrvatske sinkronizacije: Frano Mašković, Nataša Dorčić, Jelena Vukmirica Makovičić, Filip Križan, Marko Cindrić, Mirela Brekalo Popović

Žanr: animirani, avantura, komedija

Trajanje: 95 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Dentsu/DreamWorks Animation/Universal Pictures International/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.dreamworks.com/ movies/the-croods-2

Sve u rok preživljavanja.

Nakon sedam godina, omiljena prethistorijska obitelj Croods vraća se na velika platna. Dosad su se susreli s mnogobrojnim nedaćama i opasnostima, ali na ono što ih čeka nikako se nisu mogli pripremiti. Naime, srest će drugu obitelj koja je puno naprednija od njih. Animiranu avanturu režirao je Joel Crafword, koji je „posudio“ glas i „glumio“ u mnogim animiranim filmovima studija DreamWorks, a producent je Mark Swift.

Croodsi traže novo mjesto za život i putuju svijetom u potrazi za sigurnijim mjestom za svoj dom. U svojoj potrazi nailaze na idilično mjesto okruženo zidinama i s puno hrane. No, tamo susreću i novu, puno napredniju obitelj, koja ih se što prije želi riješiti. Nova obitelj je razvijenija od Croodsa, žive u kući na drvetu, znaju uzgajati hranu, imaju WC, lift i mnoge druge izume koje Croodsi nisu nikada vidjeli. No, neočekivani obrat natjerat će obje obitelji da surađuju i krenu na pustolovinu života s druge strane zidina. Na tom putu će shvatiti da ih, ipak, veže puno stvari i da mogu premostiti razlike koje ih razdvajaju.

U kinima od 27. svibnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO FILM