Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobtnici kino-ulaznice za glazbeni biografski hit RESPECT

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 13. 09. do 12.00 sati portal politika+ i „Editus d.o.o.“ organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 3X2 kino-ulaznice za glazbeni biografski hit RESPECT (RESPECT) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj: Zagreb: Branimir Centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj: City Center One Zagreb East i City Center One Split u kojima se prikazuje predmetni film. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od PONEDJELJKA 13. 09. do NEDJELJE 19. 09. za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ osim u Gold Class, IMAX, 3DX i/ili MD4X dvoranama.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU:  Anđela Delonga Trilj, Filip Đurinić Zagreb i Veronika Šekoranja Karlovac.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici nagradnog natječaja neće biti posebno obaviješteni o osvojenim kino-ulaznicama. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici osvojene kino-ulaznice preuzimaju uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, za regularne dvorane (dakle, ne Gold Class, IMAX i/ili 4DX dvorane u multipleksima „CineStar“, odnosno MD4X dvoranu u multipleksima „Cineplexx“) isključivo od PONEDJELJKA 13. 09. do NEDJELJE 19. 09.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica koja je u glazbenom biografskom hitu RESPECT utjelovila najveću pjevačicu svih  vremena Arethu Franklin?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

 

RESPECT (RESPECT)

Kanada, SAD, 2021.

Redateljica: Liesl Tommy

Glumci: Jennifer Hudson, Forest Whitaker, Tate Donovan, Mary J. Blige

Žanr: biografski, drama, glazbeni

Trajanje: 145 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)/BRON Studios/Cinesite/Creative Wealth Media Service/Glickmania/Universal Pictures/Editus d.o.o.

 

Njezin glas je sve promijenio. Dobitnica „Oscara“ Jennifer Hudson je Aretha Franklin.

U kina stiže priča o jednoj od najvećih pjevačica svih vremena Arethi Franklin. R&B pjevačicu glumi dobitnica nagrade „Oscar“ Jennifer Hudson, koju je Aretha osobno izabrala za tu ulogu. Biografska drama prati pjevačicu od njezinih početaka u Detroitu kada je kao djevojčica pjevala u crkvenom zboru koji je vodio njezin otac do superzvijezde i kraljice soula. Aretha je u svojoj dugoj karijeri imala preko sto pjesama na ljestvici Billboard, uključujući sedamnaest pjesama koje su ušle na TOP 10 pop ljestvicu i dvadeset pjesama koje su bile broj jedan R&B ljestvice. Osvojila je 18 Grammyja i bila je prva žena koja je ušla u Rock and Roll kuću slavnih. Arethina obrada hita Otisa Reddinga „Respect“, koji je postao zaštitna pjesma feminističkog pokreta, ustoličila ju je kao ikonu u borbi za ljudska i ženska prava. Pjevala je na pogrebu dr. Martina Luthera Kinga i na tri inauguracije američkih predsjednika.

Uz „Respect“ brojni hitovi, uključujući „You Make Me Feel Like A Natural Woman“, „Do Right Woman – Do Right Man“ i „Think“, obožavani su diljem svijeta i izvođeni su u filmu.

U kinima od 09. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM