Zagreb

ZAGREB: Darko Liović najavio kandidaturu za predsjednika SDP Zagreb

Piše: PolitikaPlus/Hina

Darko Liović, dugogodišnji član SDP-a, potvrdio je u nedjelju da ulazi u izbornu utakmicu za predsjednika zagrebačke gradske organizacije SDP-a na skorašnjim unutarstranačkim izborima.

"Članovi i članice SDP-a poslali su jasnu poruku da na ovim izborima traže lidere a ne figure, a  moja prva zadaća bit će  razjedinjeno članstvo okupiti oko zajedničke vizije budućnosti gradskog SDP-a te vratiti povjerenje svih onih koji su glasali za SDP, ali i pridobiti povjerenje novih glasača", stoji u Liovićevu priopćenju.

"Skoro 20 godina sam SDP-ovac, poznajem članove i prošao sam sve stepenice u stranci - od lijepljenja plakata do zagrebačke Skupštine. Kroz kampanju ću predstaviti  program pod nazivom 'Pretvorimo članstvo u tim' s kojim želim ubrizgati injekciju adrenalina u stranku, ali i potpuno promijeniti  potrošene obrasce upravljanja strankom i vođenja ljudi", naglašava Liović.

Darko Liović, rođen 1979., magistar  je ekonomskih znanosti,  doktorand na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu s iskustvom rada u tvrtkama big 4 – Ernst & Young te Deloitte. U razdoblju od 2012. do 2016. godine obnaša dužnost predsjednika Uprave Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG – BICRO). Od 2016. partner je u tvrtki Impuls savjetovanje d.o.o, koja se bavi pripremom i provedbom projekata za EU fondove i koja je do sad uspješno pripremila i provela više od 300 projekata financiranih iz EU fondova, navodi se u priopćenju,


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

DARKO LIOVIĆ, SDP