Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za megahit ZA SMRT NEMA VREMENA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do SRIJEDE 06. 10. do 12.00 sati portal politika+ i „Editus d.o.o.“ organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 3X2 kino-ulaznice za megahit ZA SMRT NEMA VREMENA (NO TIME TO DIE) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj: Zagreb: Branimir Centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj: City Center One Zagreb East i City Center One Split u kojima se prikazuje predmetni film. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od ČETVRTKA 07. 10. do SRIJEDE 13. 10. za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ osim u Gold Class, IMAX, 3DX i/ili MD4X dvoranama. Link na najavu filma je: https://www.blitz- cinestar.hr/cinestar/za-smrt- nema-vremena/7137/20210928.

 

 

Dobitnici nagradnog natječaja su: Renata Čupić Zagreb, Maja Drmač Zagreb i Tina Ivanišević Grabovac Zagreb.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici nagradnog natječaja neće biti posebno obaviješteni o osvojenim kino-ulaznicama. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici osvojene kino-ulaznice preuzimaju uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, za regularne dvorane (dakle, ne Gold Class, IMAX i/ili 4DX dvorane u multipleksima „CineStar“, odnosno MD4X dvoranu u multipleksima „Cineplexx“) isključivo od ČETVRTKA 07. 10. do SRIJEDE 13. 10.

 

Nagradno pitanje je: Koliko puta je glumac Daniel Craig utjelovio lik agenta britanske tajne službe MI6, kodnog naziva 007?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

 

ZA SMRT NEMA VREMENA (NO TIME TO DIE)

UK, SAD, 2021.

Redateljica: Cary Joji Fukunaga

Glumci: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Ana de Armas, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes

Žanr: akcija, avantura, triler

Trajanje: 163 minute

Producentske tvrtke/Distributer: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)/Universal Pictures/Eon Productions/B25/Cinesite/ Danjaq/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.007.com/

 

Jedna od najdugovječnijih filmskih franšiza u povijesti filma dobila je nastavak i tajni agent James Bond vraća se na veliko filmsko platno. Karizmatičnog agenta britanske tajne službe MI6, kodnog naziva 007, tumači Daniel Craig, što mu je peta uloga tajnog agenta.


Bond je napustio aktivnu službu, no njegova „penzija“ je kratkoga vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter traži ga pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

 

Snimanje novog filma odvijalo se na lokacijama u Londonu, Italiji, Jamajci i Norveškoj. Producenti filma izrazili su zadovoljstvo da se Bond vraća na Jamajku, na mjesto na kojem je Fleming stvorio legendarnog agenta. Novi film o Bondu, 25-i po redu, režirao je Cary Joji Fukunaga, scenarij su napisali Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge i Cary Joji Fukunaga. Pored Craiga u ponovljenim ulogama vratili su se i Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw i Jeffrey Wright, a nova lica koja se pojavljuju u špijunskoj kampanji uključuju Ramija Maleka, Anu de Armas, Dalija Benssalaha, Davida Dencika, Lashanu Lynch i Billyja Magnussena.

 

U kinima od 30. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i u „CineStar“ IMAX kinu u IMAX i 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Editus d.o.o., KINO, FILM