Sport

HNS: U ponedjeljak počinje prodaja ulaznica za Hrvatska - Rusija

Piše: PolitikaPlus/Hina

Hrvatski nogometni savez (HNS) objavio je kako će internetska prodaja ulaznica za utakmicu posljednjeg kola kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru protiv Rusije započeti u ponedjeljak u 13 sati.

Susret Hrvatska - Rusija igrat će se u nedjelju 14. studenoga u Splitu na stadionu Poljud s početkom u 15 sati, a ulaznice će se putem HNS-ova portala za ulaznice prodavati po sljedećm cijenama:

zapad sredina 200 kuna, zapad 150 kuna, istok sredina 120 kuna, istok 100 kuna, sjever/jug 80 kuna.

Na dan utakmice ulaznice će se prodavati po sljedećim cijenama: 

zapad sredina 250 kuna, zapad 200 kuna, istok sredina 150 kuna, istok 120 kuna, sjever/jug 100 kuna.

Iz HNS-a naglašavaju kako sve osobe koje dolaze na stadion moraju imati EU digitalnu COVID potvrdu, odnosno da se neće priznavati potvrde o cijepljenju ili potvrde o preboljenju, kao niti razni rezultati testova već isključivo EU digitalna COVID potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu.

Utakmica Hrvatska - Rusija najvjerojatnije će odlučivati o pobjedniku skupine H kvalifikacija za SP koji će izboriti izravni plasman u Katar, dok će drugoplasirana reprezentacija u dodatne kvalifikacije. Dva kola prije kraja Rusija je vodeća sa 19 bodova, druga Hrvatska ima 17, a uoči međusobnog okršaja na Poljudu Rusija će ugostiti Cipar dok će Hrvatska gostovati kod Malte.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

split, poljud, utakmica, rusija