Zagreb

PUZ: Uhićena dvojica mladića zbog tučnjave na hitnom prijemu KBC Rebro

Piše: PolitikaPlus/Hina

Zagrebačka policija uhitila je dvojicu mladića koje dovode u vezu s tučnjavom u nedjelju rano ujutro na hitnom prijemu KBC-a Rebro, kada su ozlijeđene tri osobe, a traga i za ostalim mogućim počiniteljima, priopćila je u ponedjeljak zagrebačka Policijska uprava.

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavili su više obavijesnih razgovora, a uhićeni 21-godišnjak i 26-godišnjak trenutno su u službenim prostorijama policije na kriminalističkom istraživanju. Kriminalističko istraživanje se je i dalje provodi uz intenzivne mjere traganjima za ostalim mogućim počiniteljima, navela je policija.

Na hitnom prijemu KBC Rebro u Zagrebu u nedjelju rano ujutro došlo je do tučnjave više osoba, dvojica mladića od 24  i 25 godina su teško ozlijeđena, a 23-godišnja djevojka lakše.

Oko 3 sata su, iz zasad neutvrđenog razloga, četvorica fizički napala 24-godišnjaka i 25-godišnjaka, a zatim oštetili i inventar na ulazu u prostoriju Hitnog prijama.

Nakon toga su došli do osobnog vozila marke Audi A4 u kojem je bila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

rebro, tučnjava, bolnica, puz, hitna